fbpx
Azurák Csaba, a TV2 távozó munkatársa

Távozik a TV2-től Azurák Csaba

A TV2 egyik legrégebbi műsorvezetőjéről van szó. 18 évig dolgozott a csatornánál.

Közleményben jelentette be ma reggel a TV2, hogy távozik Azurák Csaba a médiavállalattól.

Azurák Csaba az egyik legrégebbi képernyőse volt a TV2-nek: 18 év után hagyja ott a céget, a vállalati közlemény szerint közös megegyezéssel.

Azurák Csaba 2001-ben a Napló munkatársa volt, majd később a Tények című műsornak is műsorvezetője volt.

Az elmúlt években legutóbb 1/1 Azurák Csabával címmel vezetett közéleti jellegű magazinműsort a TV2-nél. Azurák TV2-s karrierje során több más műsorban, például a Mokka című reggeli műsorban és a Mutatóban is dolgozott.

A csatorna búcsúközleményében sok siker kíván a távozó munkatársának.

Nagy a jövés-menés a TV2 körül

A TV2-nél nagy személyi változások vannak ezekben a hetekben. Nemrég pár nap alatt 6 igazgató is távozott, illetve távozni kényszerült, köztük Dirk Gerkens vezérigazgató és Pap Gitka vezérigazgató-helyettes is, de még március elején a hírigazgató-helyettes, Tóth Tamás Antal, Azurák Csaba volt főnöke is távozott.

A csatornánál tulajdonosváltás is zajlik, bár mint tegnap kiderült, Andy Vajna már évekkel ezelőtt értékesítette a médiavállalatot, amiért 20 milliárd forint előleget kapott egy Businesshelp Kft. nevű cégtől a volt kormánybiztos. Hétfőn jelentette be egy Mészáros Lőrinc közeli bankár, Vida József, a felcsúti dollármilliárdoshoz tartozó Opus Global Nyrt. igazgatósági tagja, a Takarékbank vezetője, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a TV2 megvásárlásáról.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója egy napokban megjelent, de a nyomdai átfutási idők miatt még a mostani változások előtt felvett interjúban arról beszélt, hogy további egy-két tévécsatorna elindítása is tervben van a médiavállalatnál.

Frissítés 16:03

Új vezérigazgató a TV2 Zrt. élén

Szintén a mai napon a TV2 Zrt. bejelentette, hogy Pavel Stanchev lesz a TV2 csoport vezérigazgatója. Stanchev lesz tehát Dirk Gerkens utódja. Stanchev előéletéről ide kattintva olvashatnak bővebben.

Kiemelt kép: Azurák Csaba, a TV2 távozó munkatársa
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások