RTL Klub

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az új műsorrend életbe lépése szinte az összes hétköznap esti műsort érinteni fogja, többek között a Barátok Közt, a Fókusz, a XXI. Század és a Doktor Murphy is érintett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Változik több műsor kezdési és befejezési időpontja, miután életbe lép az RTL Klub új műsorrendje. Korábban a Media1 már beszámolt róla, hogy érkezik a Konyhafőnök-Visszavágó című gaszto reality,mely a jövő héten befejeződő Drága örökösök című saját gyártású fikciós sorozat helyére kerül.

Múlt héten véget ért az Alvilág című – meglehetősen kudarcos nézettséggel sugárzott – sorozat is, most hétfőn pedig a Cápák között (az RTL Klub tavaszi szezonjának egyik legsikeresebb új műsora) is véget ért egyelőre, és a Sorozatwiki szerint a jövő héten szerdán lesz utoljára képernyőn Szabó Zsófi műsora, a Toplista.

Szinte minden esti műsort érint majd az új műsorrend

A sok változás miatt és a Konyhafőnök visszatérésével egyidejűleg április 29-én (a most következő hétfőhöz egy hétre) életbe lép az RTL Klub új műsorrendje. A változás szinte az összes főműsoridős (esti) műsort érinteni fogja az RTL Klubon hétköznaponként.

Visszarövidülő Fókusz, új időpontra kerülő Barátok Közt

A Sorozatwiki szerint a Fókusz ugyan változatlanul 19:05-kor kezdődik majd, de két hónap után visszaállnak a normál rendre, és nem lesznek olyan hosszúak az adások, mint az elmúlt hónapokban. (Ahogy arról a Media1 februárban beszámolt, a Fókusz műsorhosszabbítására az Alvilág kudarcos szereplése miatt volt szükség.)

A változások életbe lépése után 20 perccel lesz rövidebb a Fókusz, így a reklámokkal együtt összesen fél órás lesz a magazinműsor.

A Fókusz után, 19:35-kor lesz látható a Konyhafőnök-Visszavágó, mely a Konyhafőnök előző évadához képest 10 perccel rövidebb, 110 perces lesz, és ezúttal civilek lesznek benne.

A Barátok közt nézői számára fontos lehet, hogy a sorozatukat a megszokotthoz képest 30 perccel későbbi kezdési időponttal láthatják majd, április 29-től kezdve az eddigi este 9 helyett csak fél 10-kor sugározzák, és 22 órakor fejeződik majd be.

Hétfőnként a Cápák között helyére kerül az új dokureality, A Főnök inkognitóban, amiről a Media1 a héten részletesebben már írt.

Kedden az új Magnum, csütörtökönként pedig a Gyertek át! és pénteken a Doktor Murphy 2. évada az eddigihez képest 25 perccel később, 22:05-kor lesznek látható. Szerdánként ebben az idősávban egyébként különböző vásárolt filmeket sugároz majd az RTL Klub.

A Házon kívül este 11 órakor, csütörtökönként pedig a Privát kopók új részei 22:50-kor kezdődnek majd. A változások érintik a XXI. század című történelmi visszatekintő műsort is, mely másik napra, hétfőn 23 órára, a Főnök inkognitóban utánra kerül.

Hétvégente egyelőre nem lesz érdemi változás, szombat esténként marad a Fókusz Plusz és népszerű saját gyártású sorozat, A mi kis falunk, vasárnap pedig filmeket ad majd az RTL Klub este. Azonban épp ma számoltunk be arról, hogy új műsor indul most szombattól Szuperzöld címmel.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Jóbarátok (Friends) sorozat a Netflixen

Újra összeáll a Jóbarátok csapata

Az HBO új streaming szolgáltatásán, az HBO Max-on lesz látható, amint 15 év után újra összeáll a legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozat, a Jóbarátok csapata.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!