RTL Klub

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az új műsorrend életbe lépése szinte az összes hétköznap esti műsort érinteni fogja, többek között a Barátok Közt, a Fókusz, a XXI. Század és a Doktor Murphy is érintett.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Változik több műsor kezdési és befejezési időpontja, miután életbe lép az RTL Klub új műsorrendje. Korábban a Media1 már beszámolt róla, hogy érkezik a Konyhafőnök-Visszavágó című gaszto reality,mely a jövő héten befejeződő Drága örökösök című saját gyártású fikciós sorozat helyére kerül.

Múlt héten véget ért az Alvilág című – meglehetősen kudarcos nézettséggel sugárzott – sorozat is, most hétfőn pedig a Cápák között (az RTL Klub tavaszi szezonjának egyik legsikeresebb új műsora) is véget ért egyelőre, és a Sorozatwiki szerint a jövő héten szerdán lesz utoljára képernyőn Szabó Zsófi műsora, a Toplista.

Szinte minden esti műsort érint majd az új műsorrend

A sok változás miatt és a Konyhafőnök visszatérésével egyidejűleg április 29-én (a most következő hétfőhöz egy hétre) életbe lép az RTL Klub új műsorrendje. A változás szinte az összes főműsoridős (esti) műsort érinteni fogja az RTL Klubon hétköznaponként.

Visszarövidülő Fókusz, új időpontra kerülő Barátok Közt

A Sorozatwiki szerint a Fókusz ugyan változatlanul 19:05-kor kezdődik majd, de két hónap után visszaállnak a normál rendre, és nem lesznek olyan hosszúak az adások, mint az elmúlt hónapokban. (Ahogy arról a Media1 februárban beszámolt, a Fókusz műsorhosszabbítására az Alvilág kudarcos szereplése miatt volt szükség.)

A változások életbe lépése után 20 perccel lesz rövidebb a Fókusz, így a reklámokkal együtt összesen fél órás lesz a magazinműsor.

A Fókusz után, 19:35-kor lesz látható a Konyhafőnök-Visszavágó, mely a Konyhafőnök előző évadához képest 10 perccel rövidebb, 110 perces lesz, és ezúttal civilek lesznek benne.

A Barátok közt nézői számára fontos lehet, hogy a sorozatukat a megszokotthoz képest 30 perccel későbbi kezdési időponttal láthatják majd, április 29-től kezdve az eddigi este 9 helyett csak fél 10-kor sugározzák, és 22 órakor fejeződik majd be.

Hétfőnként a Cápák között helyére kerül az új dokureality, A Főnök inkognitóban, amiről a Media1 a héten részletesebben már írt.

Kedden az új Magnum, csütörtökönként pedig a Gyertek át! és pénteken a Doktor Murphy 2. évada az eddigihez képest 25 perccel később, 22:05-kor lesznek látható. Szerdánként ebben az idősávban egyébként különböző vásárolt filmeket sugároz majd az RTL Klub.

A Házon kívül este 11 órakor, csütörtökönként pedig a Privát kopók új részei 22:50-kor kezdődnek majd. A változások érintik a XXI. század című történelmi visszatekintő műsort is, mely másik napra, hétfőn 23 órára, a Főnök inkognitóban utánra kerül.

Hétvégente egyelőre nem lesz érdemi változás, szombat esténként marad a Fókusz Plusz és népszerű saját gyártású sorozat, A mi kis falunk, vasárnap pedig filmeket ad majd az RTL Klub este. Azonban épp ma számoltunk be arról, hogy új műsor indul most szombattól Szuperzöld címmel.

Szóljon hozzá!