fbpx
Az Echotv.hu honlapján HírTV logó

Elküldték a HírTV eddigi online stábját, nem frissül többé az echotv.hu

A HírTV-nél az online stábot is érinti az E-nap, vagyis a 180 fő körüli nagy elbocsátás.

A Media1 értesülései szerint szinte az összes internetes szerkesztőjét elküldi a HírTV online stábjából a nagy elbocsátási hullám, az e-nap keretében a HírTV Zrt., bár van, aki maga mondott fel.

Azért nincs szükség a HírTV eddigi online stábjára, mivel a HírTV Zrt.-be beolvadó Echo TV honlapja mától nem frissül tovább. Az echotv.hu honlap a továbbiakban már csak archívumként marad meg, a hirtv.hu tartalmait pedig az Echo TV eddigi online stábja frissíti ezután.

Az Echo TV sugárzása március 31-én, vasárnap este befejeződött a fideszes médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány március 18-án bejelentett döntése alapján.

A vasárnap éjszakai lekapcsolás óta egyes kábeles és műholdas szolgáltatóknál tájékoztató felirat jelzi, hogy megszűnt a csatorna, de van olyan szolgáltató is, ahol egyelőre csak egy fekete képernyő látszik. A Hír TV hírműsora már az Echo Tv korábbi díszletei között készül, és az Echo TV arculati elemei köszönnek vissza.

A HírTv-nél az e-nap keretében az eddigi, egyelőre nem cáfolt információk szerint összesen 180 főt bocsátanak el. A kirúgás miatt lesz műsor is, ami megszűnik. További 50 főt az Echo TV állományából küldenek el.

A napokban derült ki az is, hogy vége Mészáros Lőrincné, a felcsúti gázszerelőből lett nemzetközi milliárdos feleségének karrierjének is a tévénél, de a fideszes médiaholdinghoz tartozó Ozone és Life TV életmódcsatornák elnökeként vigasztalódhat. Ugyancsak lezárult Echo TV-s karrierje Vaszily Miklósnak, aki a TV2 irányítására fókuszál ezentúl.

Vasárnap este egykori hírtévések gyertyát és mécseseket gyújtottak a HírTV Szentendrei úti, ma már a HírTV emblémája nélküli épülete előtt, a magyar hírtelevíziózást búcsúztatva.

Borítókép: Az Echotv.hu honlapján HírTV logó az echotv.hu archívummá alakításakor
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások