tévé, távkapcsoló, tv

Új csatornák a UPC-nél

Összesen három új csatornáról van szó, és mindegyik a TV2 Csoporthoz tartozik. Műholdra és kábelre is felkerülnek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Pénteken délután bejelentette a UPC Magyarország kábelszolgáltató és a UPC Direct (UPC DTH) műholdas műsorterjesztő cég, hogy sikerült megállapodniuk a TV2 Média Csoporttal. Ennek köszönhetően:

  • Holnaptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető lesz a TV2 Csoport sportrajongóknak szóló csatornája, a Spíler 2 TV. Február 17-től pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató televíziós kínálata
  • A UPC Directnél már mától (február elsejétől) elérhető lesz a Spíler 2 TV, míg a Jocky TV és a Moziverzum február folyamán – egy egyelőre meg nem nevezett napon – szintén elérhető válik.

A szerződések értelmében a többi TV2 Média Csoporthoz tartozó eddigi csatornák is elérhetők maradnak.

A tájékoztatásból kiderül még:

  • A UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára automatikusan kibővül a programpaletta a Spíler2 TV csatornával, ami a 83-as programhelyre kerül. A UPC Directnél a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV a Medium TV és annál magasabb díjazású csomagok előfizetői számára lesz elérhető, míg a Moziverzum a Plus HD TV csomagban jelenik meg.
  • A UPC Magyarország ügyfelei, magyarán a kábeles UPC-sek a UPC TV Prémium csomagban találják a Spíler2-t, méghozzá a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen. Egy héten át az indulás után egyébként minden csomag előfizetője számára elérhető lesz. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a drótos UPC előfizetői február 17-től.

A TV2 Média csoport induló új csatornáiról itt írtunk bővebben.

 

Szóljon hozzá!