fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

Új csatornák a UPC-nél

Összesen három új csatornáról van szó, és mindegyik a TV2 Csoporthoz tartozik. Műholdra és kábelre is felkerülnek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Pénteken délután bejelentette a UPC Magyarország kábelszolgáltató és a UPC Direct (UPC DTH) műholdas műsorterjesztő cég, hogy sikerült megállapodniuk a TV2 Média Csoporttal. Ennek köszönhetően:

  • Holnaptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető lesz a TV2 Csoport sportrajongóknak szóló csatornája, a Spíler 2 TV. Február 17-től pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató televíziós kínálata
  • A UPC Directnél már mától (február elsejétől) elérhető lesz a Spíler 2 TV, míg a Jocky TV és a Moziverzum február folyamán – egy egyelőre meg nem nevezett napon – szintén elérhető válik.

A szerződések értelmében a többi TV2 Média Csoporthoz tartozó eddigi csatornák is elérhetők maradnak.

A tájékoztatásból kiderül még:

  • A UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára automatikusan kibővül a programpaletta a Spíler2 TV csatornával, ami a 83-as programhelyre kerül. A UPC Directnél a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV a Medium TV és annál magasabb díjazású csomagok előfizetői számára lesz elérhető, míg a Moziverzum a Plus HD TV csomagban jelenik meg.
  • A UPC Magyarország ügyfelei, magyarán a kábeles UPC-sek a UPC TV Prémium csomagban találják a Spíler2-t, méghozzá a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen. Egy héten át az indulás után egyébként minden csomag előfizetője számára elérhető lesz. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a drótos UPC előfizetői február 17-től.

A TV2 Média csoport induló új csatornáiról itt írtunk bővebben.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!