jockytv

Indulnak a TV2 új csatornái

A Jocky TV és a Moziverzum a tavalyi indulás helyett végül február 17-én kezd.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 Média Csoport kedden délután bejelentette, hogy február 17-én mégis elindul a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat, amelyeket a tavaly tavaszi Media Hungary konferencián egyszer már beharangozott 2018-as indulással.

A fejlesztésnek köszönhetően a jelenleg nem ismert tulajdonoshoz köthető médiavállalkozásnak 14 tévécsatornája lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum is 24 órás csatorna lesz.

Dallas töménytelen mennyiségben a Jocky TV-n

A TV2 csoport tájékoztatása szerint a Jocky TV február 17-én reggel 8-tól a Dallas: Ahogy kezdődött című filmmel kezd, amelyet a 10 epizódos Dallas maraton követ. A Jocky TV a leírás alapján leginkább egy retró sorozatokat sugárzó tévé lesz, olyan ismert közönségkedvencekkel mint a Dallas, A Klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó, illetve premier epizódokkal jönnek a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is.

A Jocky TV csatornahangja Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja lesz. Ezzel az előzetes videóval vezetik be a csatornát:

(A Dallas című sorozat főszereplőjének neve egyébként Jockey Ewing, azaz Jockey TV lenne a helyes írásmód, de a TV2 új csatornája ezek szerint jogi vagy egyéb okok miatt nem az eredeti főszereplő nevének írásmódját követi.)

Az utolsó lovaggal indul a Moziverzum

A Jocky TV indulásával egy napon, este 7 órakor debütál a Moziverzum is, ahol a Transformers: Az utolsó lovag című filmmel indítanak. A Moziverzum prémium filmcsatorna lesz, külföldi és magyar sikerfilmekkel, klasszikusokkal, díjnyertes alkotásokkal és országos tévépremierekkel, illetve olyan vígjátékokkal, akció, sci-fi, dráma és családi mozikkal mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World, illetve Victor Frankenstein című alkotása, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik.

A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum kezdetben a DIGI és az Invitel hálózatain lesz elérhető, de a médiaszolgáltató közölte, további szolgáltatókkal is tárgyal, amitől azt reméli, hogy a későbbiekben máshol is elérhető lehet a két új csatorna.

Tegnap derült ki az is, hogy a konkurenciánál is változások lesznek. Az RTL Magyarország átalakítja az RTL Gold nevű csatornát, az SPI pedig új, 4K minőségű csatornát hoz Magyarországra. Épp ma számoltunk be arról is, hogy az Invitellel épp fuzionáló (de a fúzió során a Gazdasági Versenyhivatal által megszorongatott) DIGI egyébként megemeli csomagárait márciustól.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.

Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatója. Fotó: kormany.hu

A Miniszterelnökséget hiába kérdezték, de egy újságíró kiszámolta, mennyibe kerülhetett az áldott, békés karácsony

Közel félmilliárd forintba kerülhetett az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor kormánya sajtóhirdetésekben kívánt nekik áldott, békés karácsonyt, és ebben a kalkulációban a tévés hirdetések még nem, illetve csupán a három országos napilapban megjelent sajtóhirdetések vannak benne. A hirdetések egy része egyébként késve, karácsony után jelent meg.

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!