fbpx
jockytv

Indulnak a TV2 új csatornái

A Jocky TV és a Moziverzum a tavalyi indulás helyett végül február 17-én kezd.

A TV2 Média Csoport kedden délután bejelentette, hogy február 17-én mégis elindul a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat, amelyeket a tavaly tavaszi Media Hungary konferencián egyszer már beharangozott 2018-as indulással.

A fejlesztésnek köszönhetően a jelenleg nem ismert tulajdonoshoz köthető médiavállalkozásnak 14 tévécsatornája lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum is 24 órás csatorna lesz.

Dallas töménytelen mennyiségben a Jocky TV-n

A TV2 csoport tájékoztatása szerint a Jocky TV február 17-én reggel 8-tól a Dallas: Ahogy kezdődött című filmmel kezd, amelyet a 10 epizódos Dallas maraton követ. A Jocky TV a leírás alapján leginkább egy retró sorozatokat sugárzó tévé lesz, olyan ismert közönségkedvencekkel mint a Dallas, A Klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó, illetve premier epizódokkal jönnek a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is.

A Jocky TV csatornahangja Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja lesz. Ezzel az előzetes videóval vezetik be a csatornát:

(A Dallas című sorozat főszereplőjének neve egyébként Jockey Ewing, azaz Jockey TV lenne a helyes írásmód, de a TV2 új csatornája ezek szerint jogi vagy egyéb okok miatt nem az eredeti főszereplő nevének írásmódját követi.)

Az utolsó lovaggal indul a Moziverzum

A Jocky TV indulásával egy napon, este 7 órakor debütál a Moziverzum is, ahol a Transformers: Az utolsó lovag című filmmel indítanak. A Moziverzum prémium filmcsatorna lesz, külföldi és magyar sikerfilmekkel, klasszikusokkal, díjnyertes alkotásokkal és országos tévépremierekkel, illetve olyan vígjátékokkal, akció, sci-fi, dráma és családi mozikkal mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World, illetve Victor Frankenstein című alkotása, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik.

A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum kezdetben a DIGI és az Invitel hálózatain lesz elérhető, de a médiaszolgáltató közölte, további szolgáltatókkal is tárgyal, amitől azt reméli, hogy a későbbiekben máshol is elérhető lehet a két új csatorna.

Tegnap derült ki az is, hogy a konkurenciánál is változások lesznek. Az RTL Magyarország átalakítja az RTL Gold nevű csatornát, az SPI pedig új, 4K minőségű csatornát hoz Magyarországra. Épp ma számoltunk be arról is, hogy az Invitellel épp fuzionáló (de a fúzió során a Gazdasági Versenyhivatal által megszorongatott) DIGI egyébként megemeli csomagárait márciustól.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások