fbpx
Google.

Magyarok is jelentkezhetnek a Google legújabb programjára

Programot indít a Google a mesterséges intelligenciát használó egészségügyi vállalkozások megsegítésére: a techóriás programjára magyarok jelentkezését is várják.

Együttműködik a mesterséges intelligenciát alkalmazó startupokkal az egészségügyi ellátás javítása érdekében a Google – derül ki az internetes óriás mai, csütörtöki, a Media1.hu-nak is eljuttatott közleményéből. A cég a Google for Startups Growth Academy: AI for Health programot európai, közel-keleti és afrikai székhelyű vállalatok számára hirdeti meg.

Mint írják, „a hibrid program az első a Google for Startups Growth Academy sorozatában, amelynek célja, hogy a startupok számára egyszerűvé és skálázhatóvá tegye az innovációt és a társadalmi kihívások megoldását a mesterséges intelligencia segítségével.”

A Growth Academy: Cybersecurity programhoz hasonlóan a kiválasztott, magvető és Series A startupok három hónapon keresztül egy sor személyre szabott workshopon vesznek részt,  szorosan együttműködnek a Google-lal és az iparág szakértőivel, hogy növekedjenek, megosszák egymással a legjobb gyakorlatokat, és előmozdítsák az MI-megoldások felelős fejlesztését az egészség- és jóléti iparágban.

A program befejezése után a startupok a Google for Startups alumni hálózatának részeként továbbra is hozzáférhetnek a Google hosszú távú mentorálásához és támogatásához.

Az alapítók július 10-ig tájékozódhatnak és jelentkezhetnek ezen a linken.

Magyarországra is kiterjeszti a Google az árvíz-előrejelző szolgáltatását

Mélyinterjú a ChatGPT-vel: vendégünk volt a mesterséges intelligencia, akivel a médiaszabadságról is beszélgettünk (Media1 Podcast)

Megvizsgálták a Google felhasználóit, hogyan viselkednének a média tartalmai nélkül, és ez alapján milliókat kellene adnia a keresőóriásnak a médiumok számára

Szigorítaná a ChatGPT-hez hasonló chatbotokra vonatkozó szabályokat az EU

Kirúgták a főszerkesztőt, akinek a lapja mesterséges intelligenciával készült álinterjút közölt Schumacherrel

Szétkapkodták a mesterséges intelligencia által készített képeket tartalmazó első magazint

Óriási változásokat hoz a mesterséges intelligencia a reklám- és filmiparba – interjú Hidvégi Zoltánnal, az Umbrella alapítójával

 

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások