fbpx

google

Újságnyomtatás egy modern nyomdagépen.

Tisztújítás volt a Repropressnél

A Magyar Lapkiadók Reprográfiai és Szomszédos Jogi Egyesülete, ismertebb nevén a Repropress Egyesület, a sajtókiadók közös jogkezelő szervezete közzétette a korábbi ciklusról készített beszámolóját is. Beszámoltak arról is, hogy tovább tárgyalnak a Google-lel és a Metával, hogy a magyar médiumok jogdíjat kapjanak.

Flood Hub, a Google árvíz-előrejelző platformja.

Magyarországra is kiterjeszti a Google az árvíz-előrejelző szolgáltatását

A természeti katasztrófák gyakorisága és intenzitása az éghajlatváltozás miatt folyamatosan növekszik. Az árvizek az emberek biztonságát és megélhetését fenyegető legfőbb éghajlati veszélyek közé tartoznak, és becslések szerint évente több mint 250 millió embert érintenek világszerte, mintegy 10 milliárd dollárnyi gazdasági kárt okozva – írja a Media1-hez eljuttatott közleményében a Google.

Szalai Szilárd műsorvezető kérdezi Márki-Zay Pétert a PS TV Mi kérdezünk! című műsorában 2023. április 3-án.

Egy videóban beismerte Szalai Szilárd, a PestiSrácok egyik műsorvezetője, hogy nem is lehettek volna a YouTube-on – Jeszenszky Zsolt a hétvégén még a Holokauszttal vont párhuzamot a nemrég történt letiltás miatt

Amint azt a Media1 megírta, múlt hét péntekre tüntetést szervezett a Google budapesti székháza elé a PestiSrácok, mert az internetes óriáshoz tartozó YouTube megint letörölte a PS videócsatornáját egy korábbi pedofilvideó miatt. A demonstráción Jeszenszky Zsolt még a Holokauszttal vont párhuzamot a történtekkel kapcsolatban, most azonban egy videóban Szalai Szilárd, a PS TV másik műsorvezetője magának Márki-Zay Péter ellenzéki politikusnak ismerte el, hogy valójában évek óta nem is lehettek volna jelen a YouTube-on.

Pedofília, kiskorúak szexuális kizsákmányolása, videómegosztó

Kiáll a pedofilvideó miatt örök YouTube-letiltásba került PestiSrácok mellett a kormánypárti Magyar Nemzeti Médiaszövetség és a Transzparens Újságírásért Alapítvány egyik igazgatója is a lapot támogatja

A kormányközeli Magyar Nemzeti Médiaszövetség (MNMSZ) szerint minden „jóérzésű” újságírónak ki kell állnia a PestiSrácok mellett, melynek PS TV nevű csatornáját is örökre letiltotta a YouTube a napokban, amikor tudomására jutott, hogy a PS TV-t a korábban egy pedofilvideó miatt letiltott PestiSrácok hozta létre. A Transzparens Újságírásért Alapítvány nevet viselő, a kormánytól független újságírók hiteltelenítésével és a kormánypárti újságírók megemelésével foglalkozó szervezet élére egy internetes bulvárlap volt újságírója, Szalai Szabolcs stratégiai igazgató is kiállt a PestiSrácok mellett és a Google-t, illetve a YouTube-ot, illetve mindazokat támadja, akik örülnek a PS TV csatorna törlésének.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások