fbpx

mesterséges intelligencia

szövegírás

SEO szövegíráshoz használhatok ChatGPT-t?  (x)

Biztos hallottál már a ChatGPT-ről, arról a mesterséges intelligencia programról, ami a létezésével felbolygatta az internetes világot. Mindenki azt vizsgálja, azt kutatja, hogy milyen területeken

Újságnyomtatás egy modern nyomdagépen.

Tisztújítás volt a Repropressnél

A Magyar Lapkiadók Reprográfiai és Szomszédos Jogi Egyesülete, ismertebb nevén a Repropress Egyesület, a sajtókiadók közös jogkezelő szervezete közzétette a korábbi ciklusról készített beszámolóját is. Beszámoltak arról is, hogy tovább tárgyalnak a Google-lel és a Metával, hogy a magyar médiumok jogdíjat kapjanak.

Flood Hub, a Google árvíz-előrejelző platformja.

Magyarországra is kiterjeszti a Google az árvíz-előrejelző szolgáltatását

A természeti katasztrófák gyakorisága és intenzitása az éghajlatváltozás miatt folyamatosan növekszik. Az árvizek az emberek biztonságát és megélhetését fenyegető legfőbb éghajlati veszélyek közé tartoznak, és becslések szerint évente több mint 250 millió embert érintenek világszerte, mintegy 10 milliárd dollárnyi gazdasági kárt okozva – írja a Media1-hez eljuttatott közleményében a Google.

Náci karlendítésre hasonlító mozdulat egy Trombitás Kristófra kísértetiesen emlékeztető fiatelembertől

Nem mondja el a PestiSrácok és a Megafon munkatársa, ő látható-e karlendítés közben a fotón

Többek és a modern, mesterséges intelligenciás szoftverek szerint is a borítóképünkön látható karlendítős fiatalember maga Trombitás Kristóf, a Fidesz-közeli médiamunkás, a PestiSrácok publicistája, a kormányközeli Megafon Központ támogatottja lehet. Neki és a Megafonnak, valamint a PestiSrácoknak sincs egyetlen szava sem a feltételezéshez.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások