fbpx

Artificial Intelligence

szövegírás

SEO szövegíráshoz használhatok ChatGPT-t?  (x)

Biztos hallottál már a ChatGPT-ről, arról a mesterséges intelligencia programról, ami a létezésével felbolygatta az internetes világot. Mindenki azt vizsgálja, azt kutatja, hogy milyen területeken

Flood Hub, a Google árvíz-előrejelző platformja.

Magyarországra is kiterjeszti a Google az árvíz-előrejelző szolgáltatását

A természeti katasztrófák gyakorisága és intenzitása az éghajlatváltozás miatt folyamatosan növekszik. Az árvizek az emberek biztonságát és megélhetését fenyegető legfőbb éghajlati veszélyek közé tartoznak, és becslések szerint évente több mint 250 millió embert érintenek világszerte, mintegy 10 milliárd dollárnyi gazdasági kárt okozva – írja a Media1-hez eljuttatott közleményében a Google.

ChatGPT-vel készült prédikáció a dömösi templomban

ChatGPT-vel készült a dömösi pap prédikációja

A ChatGPT-t, az utóbbi idők legfelkapottabb tech újdonságát, a mesterséges intelligenciás chatrobot Magyarországon is egyre többen használják, már egy templomban is kipróbálták. A Deutsche Welle riportjából több más érdekesség is kiderül.

A Kuwait News Fedha névre keresztelt mesterséges hírolvasója.

Mesterséges intelligenciára cserélik a hírolvasót

Bemutatta a Kuwait News az első mesterséges intelligencia által generált hírolvasóját. A Fedha névre keresztelt bemondóprogram a tervek szerint nem a tévéképernyőkön olvassa fel a szövegeket, hanem a médium internetes felületén.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások