fbpx
Trombitás Kristóf: ilyen volt, ilyen lett.

Mielőtt lebukott, kisnyilasnak nevezte egy videóban a karlendítőket Trombitás Kristóf, a Megafon és a PestiSrácok karlendítő propagandistája

Nem akármilyen videót találtunk Trombitás Kristóf, a PestiSrácok publicistájának, a Megafon nevű Fidesz-közeli propagandaközpont támogatottjának nyilvános Facebook-oldalán. A videó tavaly, még azelőtt készült, hogy munkatársunk, Gulyás Balázs hozzájutott egy fényképhez, melyről azóta több módon is bebizonyosodott, hogy azon Trombitás látható, amint ahhoz hasonló karlendítést végzett, ahogy a náci népirtó, Hitler és követői is tették a több millió ember halálához vezető Holokauszt idején.

Nézzék csak, mire bukkantunk Trombitás Kristóf Facebook-oldalán lévő bejegyzések között 2022. március 17-ig visszalépve!

A Megafon nevű, a Fidesz hatalomban tartásán fáradozó propagandaközpont által támogatott, valamint az 1956-os szabadságharcosok nevét bitorló, PestiSrácok című revolerlap publicistájaként is tevékenykedő, és a kormánypárti KESMA-hoz (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz) tartozó HírTV képernyőjéről műsorvezetőként is ismerős Trombitás készítette az alábbi videót, melyet most, a bizonyíték esetleges eltávolításától tartva lementettünk és a YouTube csatornánkra is feltöltöttünk.

A videó érdekessége, hogy ebben a képen látható Trombitás Kristóf „kisnyilasnak” nevezi azokat, akik hasonló karlendítéseket végeztek, mint amivel most, bő egy évvel később maga is lebukott a múltjából (lásd erről ITT és ITT).

Trombitás azt is mondta a videóban, hogy undorító karlendítésekről van szó és láthatóan nagyon megveti azokat, akik ilyesmiket végeznek.

HírTV - Trombitás Kristóf
– Trombitás Kristóf, a HírTV műsorvezetőjeként
Trombitás Kristóf Facebook-oldala
Trombitás Kristóf Facebook-oldala. A „kisnyilasból” lett tévés, propagandista, Orbán Viktor miniszterelnök mellett látható szakállal.

És akkor a fotó, amivel pár napja bukott le Trombitás Kristóf a múltjából.

Náci karlendítésre hasonlító mozdulat egy Trombitás Kristófra kísértetiesen emlékeztető fiatelembertől
Náci karlendítésre hasonlító mozdulat Trombitás Kristóftól

Efféle karlendítéseket a náci német népirtót, Hitlert és az SS-t üdvözítő személyek végeztek korábban.

A Holokauszt Emlékközpont weboldala szerint az európai zsidó holokauszt áldozatainak számát a különféle becslések 5 és 6 millió közé teszik. Körülbelül minden tizedik, a Holokauszt idején meggyilkolt áldozat magyarországi zsidó volt, számuk 500 és 600 ezer fő közöttire tehető.

A zsidókon kívül a nácik és szövetségeseik százezrével ölték meg a cigányokat, fizikai és szellemi fogyatékosokat, továbbá a homoszexuálisokat, kisegyházak (például a Jehova Tanúi) tagjait, hadifoglyokat, valamint a rendszer politikai ellenfeleit (baloldaliakat és más ellenállókat).

Trombitás Kristóf (b2) és Orbán Ráhel (b1) elfújják a gyertyákat a születésnapi tortán 1996. március 29-én, a Fidesz nyolc éves ünnepségén. Forrás: Arcanum Digitális Tudománytár, Népszava Sajtófotó, Gy. Balázs Béla.Trombitás Kristóf (b2) és Orbán Ráhel (b1) elfújják a gyertyákat a születésnapi tortán 1996. március 29-én, a Fidesz nyolc éves ünnepségén.
Trombitás Kristóf (b2) és Orbán Ráhel (b1) elfújják a gyertyákat a születésnapi tortán 1996. március 29-én, a Fidesz nyolc éves ünnepségén. Forrás: Arcanum Digitális Tudománytár, Népszava Sajtófotó, Gy. Balázs Béla.Trombitás Kristóf (b2) és Orbán Ráhel (b1) elfújják a gyertyákat a születésnapi tortán 1996. március 29-én, a Fidesz nyolc éves ünnepségén. Forrás: Arcanum Digitális Tudománytár, Népszava Sajtófotó, Gy. Balázs Béla. / Gulyáságyú Média találata

Trombitás Kristóf több mint 8 napja nem válaszol munkatársunknak, Gulyás Balázsnak a karlendítési botránnyal kapcsolatban, Trombitás pedig továbbra is nagyon aktív a közösségi médiában.

„Repülsz innen, mint a meleg [email protected]” – Jeszenszky Zsolt durva hangnemben cenzúrával fenyeget egy nőt, aki Trombitás Kristóf karlendítését firtatta

Nem mondja el a PestiSrácok és a Megafon munkatársa, ő látható-e karlendítés közben a fotón

Tablóképe is lebuktatja Trombitás Kristófot, a karlendítő megafonost – kiderült az is, hogy Bohár Dániel mégsem olyan karakán, ha őt hívják fel

A PestiSrácok főszerkesztője szerint Trombitás Kristóf, a lap publicistájának karlendítése nem azt jelenti, hogy vonzódik a nácikhoz

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is. Feliratkozhat napi hírlevelünkre,

Borítókép: Trombitás Kristóf: ilyen volt, ilyen lett (j-b) Fotó: Media1-montázs.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások