fbpx

náci

Trombitás Kristóf: ilyen volt, ilyen lett.

Mielőtt lebukott, kisnyilasnak nevezte egy videóban a karlendítőket Trombitás Kristóf, a Megafon és a PestiSrácok karlendítő propagandistája

Nem akármilyen videót találtunk Trombitás Kristóf, a PestiSrácok publicistájának, a Megafon nevű Fidesz-közeli propagandaközpont támogatottjának nyilvános Facebook-oldalán. A videó tavaly, még azelőtt készült, hogy munkatársunk, Gulyás Balázs hozzájutott egy fényképhez, melyről azóta több módon is bebizonyosodott, hogy azon Trombitás látható, amint ahhoz hasonló karlendítést végzett, ahogy a náci népirtó, Hitler és követői is tették a több millió ember halálához vezető Holokauszt idején.

Náci karlendítésre hasonlító mozdulat egy Trombitás Kristófra kísértetiesen emlékeztető fiatelembertől

Nem mondja el a PestiSrácok és a Megafon munkatársa, ő látható-e karlendítés közben a fotón

Többek és a modern, mesterséges intelligenciás szoftverek szerint is a borítóképünkön látható karlendítős fiatalember maga Trombitás Kristóf, a Fidesz-közeli médiamunkás, a PestiSrácok publicistája, a kormányközeli Megafon Központ támogatottja lehet. Neki és a Megafonnak, valamint a PestiSrácoknak sincs egyetlen szava sem a feltételezéshez.

BBC

Visszaengedi a BBC a politikai okokból letiltott sztárműsorvezetőt, aki örül, hogy az Egyesült Királyság többnyire toleráns, vendégszerető emberek hazája

Miután több BBC-s kollégája és futballszakértő is a brit kormány menekültellenes retorikáját bíráló Gary Lineker mellé állt, és a hétvégén csak meglehetősen korlázottan tudott a sportvilág híreiről beszámolni a BBC a műsorvezető felfüggesztése következtében, a brit közmédia úgy döntött, visszaengedi a képernyőre a brit kormányt bíráló Twitter-bejegyzése miatt felfüggesztett Linekert. Lineker újabb Twitter-bejegyzéssel reagált, melyben kiállt a háborús menekültek mellett és jelezte: alig várja, hogy újra képernyőn lehessen.

A hirado.hu tartalma a Hegedüs Zsuzsa kifejezésre

Rákerestünk az Orbán Viktor „tiszta náci szövege” miatt lemondó Hegedüs Zsuzsa nevére a hirado.hu oldalon

Kíváncsiak voltunk, az MTI-vel ellentétben a hirado.hu legalább röviden beszámolt-e már mostanra arról, hogy még 2 nappal ezelőtt, kedden lemondott Orbán Viktor tusványosi beszédének „tiszta náci szövegét” kifogásolva Hegedüs Zsuzsa társadalmi felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki megbízott, a miniszterelnök egyik legrégebbi szövetségese.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások