fbpx
Trombitás Kristóf és Bohár Dániel.

Tablóképe is lebuktatja Trombitás Kristófot, a karlendítő megafonost – kiderült az is, hogy Bohár Dániel mégsem olyan karakán, ha őt hívják fel

Újabb bizonyíték került elő arra, hogy Trombitás Kristóf, a Megafon Központ támogatottja, a PestiSrácok publicistája szerepel azon a fotón, amelyen egy fiatalember karlendítést végez.

Mint arról korábban a Gulyáságyú Média (munkatársunk, Gulyás Balázs oldalának) nyomán a Media1 is részletesen beszámolt, minden jel arra utal, hogy a kormánypárti propagandistákat támogató Megafon Központ egyik arca, egyben az 1956-os szabadságharcosok nevét bitorló PestiSrácok.hu munkatársa, Trombitás Kristóf szerepel egy kiszivárgott karlendítős fotón. A Pécsi Stop stábja most újabb bizonyítékokra bukkant.

Trombitás Kristóf Facebook-oldala
Trombitás Kristóf Facebook-oldala. Trombitás a miniszterelnök mellett látható.

A pécsi helyi lap ellátogatott abba a pécsi gimnáziumba, ahol Trombitás Kristóf érettségizett és megtekintették a ballagási fotóját. A Pécsi Stop szerint az egyezés magáért beszél, még az akkor viselt szemüvege is ugyanaz. A tablóképet a Pécsi Stop oldalán lehet megtekinteni és összehasonlítani Trombitás jelenkori fizimiskájával.

HírTV - Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf a HírTV adásában

Bohár nem olyan karakán, ha őt hívják fel

A lap itt nem állt meg, tudni akarták, mi a véleménye kollégája karlendítős fotójáról az eddig leghangosabbnak vélt kormányzati influenszernek, Bohár Dánielnek, ezért felhívták őt telefonon. Mint írják, hamar kiderült, hogy a hírhedt, politikusokat felkérdező Megafonos megmondóember mégsem annyira karakán, amikor ő van a mikrofon másik oldalán.

A beszélgetésről készült felvétel az alábbi videóban tekinthető meg.

A témában közölt korábbi cikkünk nyomán egyébként a Media1-nél jelentkezett Trombitás egy volt osztálytársa is, aki szintén megerősítette, hogy a megafonos szerepel a náci Németországban használt SS-üdvözlést mutató fotón.

Frissítés 2023.05.19

A Media1 megtalált egy korábbi, még a lebukása előttről egy videót Trombitás Kristóftól, melyben kisnyilasnak nevezte az undorító karlendítéseket, de ezt akkor még nem magára értette.

Frissítés 2023.05.22.

Miután a PestiSrácok elhallgatta az ügyet, a Media1 megkereste Huth Gergelyt, a PestiSrácok főszerkesztőjét, aki ezután megválaszolta néhány kérdésünket Trombitás Kristóf karlendítése ügyében. Hogy mit mondott Huth Gergely, az itt olvasható.

A PestiSrácok főszerkesztője szerint Trombitás Kristóf, a lap publicistájának karlendítése nem azt jelenti, hogy vonzódik a nácikhoz

Mielőtt lebukott, kisnyilasnak nevezte egy videóban a karlendítőket Trombitás Kristóf, a Megafon és a PestiSrácok karlendítő propagandistája

Nem mondja el a PestiSrácok és a Megafon munkatársa, ő látható-e karlendítés közben a fotón

Elismerte Gyenge Dániel, a Neokohn zsidó híroldal munkatársa, hogy ő van a náci karlendítős és a nyilas zászlóval pózolós képeken

A Momentum tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt feljelenti az Origo munkatársát

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Trombitás Kristóf és Bohár Dániel. Forrás: Depositphotos / Media1-montázs.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások