fbpx
Novák Péter

Novák Péter lett a Httpool magyarországi igazgatója

Megerősíti magyarországi csapatát a Httpool by Aleph: Novák Péter country managerként veszi át a hazai leányvállalat vezetését – derül ki az ügynökség a Media1-hez eljuttatott közleményéből.

A hazai piacon számos közösségi médiaplatformot, köztük a Metát (a Facebook anyavállalatát) is hivatalos sales partnerként képviselő Httpool by Aleph új vezetőt igazolt. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezett.

„Péter személyében megtaláltuk a megfelelő vezetőt erős magyarországi csapatunk számára” – nyilatkozta a témában Timotej Gala, a vállalat ügyvezető igazgatója, aki hozzátette:

„A közelmúltban kötött Meta Authorized Sales Partner (ASP) együttműködésünk üzleti tanácsadással, valamint kampányok tervezésével, kezelésével, finomhangolásával és optimalizálásával is erősíti szolgáltatási kínálatunkat. Péter hatalmas szakmai tapasztalata tovább segíti a magyar hirdetőket és ügynökségeket abban, hogy még közelebb kerüljenek az általunk kínált szolgáltatásokhoz.”

Novák Péter feladata, hogy támogassa a Facebook, a Twitter, a Snapchat, a Spotify, a Reddit, a Digital Turbine, illetve a TikTok értékesítési csapatai, valamint a honi média- és reklámpiac közötti partnerségek további fejlődését.

„Nagy örömmel vállaltam el a Httpool by Aleph magyarországi vezetését”– nyilatkozta Novák Péter.

„Az összes releváns közösségi médiaplatformmal való kiterjedt partnerségünknek köszönhetően az országban működő vállalatok, hirdetők és ügynökségek számára itthon eddig soha nem látott szintű szolgáltatást és tanácsadást tudunk nyújtani. Emellett tevékenységünk célja az is, hogy a piacra eljuttassuk az általunk képviselt platformok tudását. Ingyenes képzések és workshopok révén szeretnénk lehetővé tenni, hogy a piac minden szereplője kiaknázhassa partnerplatformjaink előnyeit, lehetőségeit, ezzel is segítve üzleti növekedésüket itthon és külföldön.”

Távozik Novák Péter, a Dentsu Hungary vezérigazgatója – megnevezték az utódját

A Facebook anyacége kiválasztotta magyarországi partnerét

Magyarországról is fogad hirdetést a Reddit

Új marketingigazgatót nevezett ki a Westend

Új vezető érkezett a Jazzy és a Klasszik Rádióhoz

A NER-ből igazolt kommunikációs vezetőt a Veszprémi Főegyházmegye

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Novák Péter. Fotó: Köő Adrienn.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások