fbpx
Turóczi András, a dentsu Hungary új vezetője, Novák Péter, a dentsu Hungary leköszönő vezetője és Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője a dentsu Hungary 30 éves születésnapi partiján 2022 decemberében.

Távozik Novák Péter, a Dentsu Hungary vezérigazgatója – megnevezték az utódját

Turóczi András váltja Novák Pétert február 1-jétől a dentsu Hungary vezérigazgatói posztján.

Novák Péter, aki közel hat év után, saját kezdeményezésére távozik a vezérigazgatói székből, elmondta:

„Nagyon büszke vagyok mindarra, amit ezzel a nagyszerű csapattal az elmúlt évek során közös munkával elértünk. Jó szívvel adom át a feladatokat Andrásnak, akivel az elmúlt években nagyszerűen működtünk együtt, és aki a garanciáját jelenti a dentsu töretlen további fejlődésének.”

Az új vezető, aki több mint két évtizede dolgozik a cégcsoportnál, immár 15 éve lát el különböző vezetői feladatokat, mostani kinevezéséig a dentsu médiatevékenységét irányította.

„Péternek kiemelkedő szerepe van abban, hogy remek formában vehetem át a cég irányítását” – hangsúlyozta Turóczi András. „Örömmel nézek elébe az új kihívásoknak, az egyre növekvő számú feladatnak. Csak az elmúlt néhány hónapokban olyan új partnerekkel gazdagodott ügyfélkörünk mint az Auchan, a Beiersdorf, a BMW, az Unicredit és a Zalando.”

Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője hozzátette:

„Üdvözöljük Andrást az új pozíciójában, személye és az elmúlt években az általa vezetett Dentsu Media területének látványos fejlődése komoly biztosítéka annak, hogy sikereink a következő időszakban tovább folytatódnak. Péternek köszönettel tartozunk az elmúlt években elért remek magyarországi eredményeinkért, ami nem csupán piaci pozícióink megerősítésében, hanem a kiemelkedő ügyfélelégedettségben is megmutatkozik.”

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: balról jobbra): Turóczi András, a dentsu Hungary új vezetője, Novák Péter, a dentsu Hungary leköszönő vezetője és Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője a dentsu Hungary 30 éves születésnapi partiján 2022 decemberében.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások