fbpx
Facebook.

A Facebook anyacége kiválasztotta magyarországi partnerét

A magyar digitális médiapiacot érintő együttműködést jelentett be a Httpool by Aleph és a Meta, azaz a Facebook anyavállalata.

A partnerségnek köszönhetően a Httpool by Aleph értékesíti a Meta kínálatában szereplő összes terméket, alkalmazást, illetve szolgáltatást a hazai ügynökségek és hirdetők felé, derül ki a Media1.hu-nak küldött mai, csütörtöki közleményből.

Az üzleti együttműködés a Meta Authorized Sales Partner (ASP) program keretében valósult meg. Az ASP-programban résztvevő értékesítési partnerek a közösségi médiás technológiákat fejlesztő vállalat értékesítési csapatát támogatják világszerte, lokális stratégiai irányítással és a Meta termékcsaládjával kapcsolatos szakértelemmel ellátva a hirdetőket, valamint az ügynökségeket üzleti céljaik elérésében. Azt, hogy a hivatalos értékesítési partnerek a hirdetők és ügynökségek legmagasabb szintű üzleti igényeinek megfeleljenek, alapos kiválasztási és jóváhagyási folyamat biztosítja.

A Httpool anyavállalata, az Aleph már 2018 óta része az ASP-programnak, ezzel nemcsak a Meta növekedését, hanem az adott régió piacára vonatkozó helyi hirdetési ökoszisztémákat is támogatva. Ez segíti az ügynökségeket, a hirdetőket, illetve a kis- és középvállalkozásokat a digitális marketing céljaik, valamint sikereik elérésében. Az Aleph az utóbbi években kiemelkedő eredményeket ért el a digitális marketing területén, és helyi, elkötelezett csapatokkal tevékenykedik a világ számos országában, többek között Afrikában, Közép-Kelet-Európában, és az ázsiai, illetve a csendes- óceáni térségben – írják a csütörtökön eljuttatott közleményben.

Nagy potenciált lát a magyar piacban a Meta

„Nagy potenciált látunk a magyar piacban, így minden erőnkkel támogatjuk a helyi felhasználókat és vállalkozásokat” – mondta Katarzyna Paliwoda, a Meta CEE Emerging Markets igazgatója. „A Httpool by Aleph-en keresztül, valamint a megbízható lokális piaci ismereteikkel és szakértelmükkel még jobb támogatást tudunk nyújtani a helyi vállalkozásoknak és ügynökségeknek, segítve őket a növekedési lehetőségeik kiaknázásában. A Httpool by Aleph piaci jelenléte révén ráadásul a magyar hirdetők mostantól forintban is számlázhatnak” – tette hozzá az igazgató.

Fontos információ az is az ügynökségek és hirdetők számára, hogy a helyi értékesítési partner ingyenes hozzáférést biztosít nekik olyan továbbképzésekhez és tanfolyamokhoz mint például a Meta Blueprint, amely tanúsítvánnyal sales csapatok új és alapvető készségeket sajátíthatnak el a digitális hirdetések területén, növelve a befektetések értékét.

Timotej Gala, a Httpool by Aleph globális igazgatója így nyilatkozott a témában:

„A Httpool by Aleph magyarországi értékesítési partnerként lehetővé teszi a hirdetők számára a piacon belüli támogatást és tanácsadást. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzáférést biztosítunk olyan tudásfejlesztő workshopokhoz és képzésekhez, amelyeknek köszönhetően a Meta platformjaival minden hirdetőnk növelheti üzleti tevékenységét.”

A híroldalak tartalmainak eltávolításával fenyegetőzik a Facebook

A Twitter után óriási elbocsátásba kezdett a Facebook anyacége is

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások