fbpx
Reddit.

Magyarországról is fogad hirdetést a Reddit

Számos európai és közép-ázsiai piacon nyílt meg a hirdetési lehetőség a közösségi médiás felületen.

Az Aleph Group bejelentette, hogy globális értékesítési partnerséget kötött a Reddit közösségi oldallal – közölte egy mai, szerdai közleményében a Httpool.

A partneri megegyezés révén a hirdetők minden méretben és minden iparágban, Európa és Közép-Ázsia kiválasztott piacain hozzáférhetnek a Reddit globális hirdetési lehetőségeihez, így a hirdetők elérhetik a Reddit felhasználóit a helyi piacukon és azon túl is. Az európai piacokon belül így már Magyarországon is elérhető ez a lehetőség.

Reddit, Httpool.

A Reddit több mint 100.000 közösségnek ad otthont. Ezekben a közösségek, az úgynevezett „subredditek” a szenvedélyek és érdeklődési körök széles csoportjából állnak – a játéktól a divatig, a szórakozástól a pénzügyig. A hirdetők ezen a platformon lehetőséget találnak olyan közönséggel kapcsolatba lépni, amelyek véleménye befolyásolja a mindennapi viselkedést, akik aktívan döntéseket hoznak és így a kultúrát is befolyásolják.

„Örülünk, hogy a Reddittel való partnerségünknek köszönhetően a helyi hirdetők Magyarországon új és rendkívül értékes célközönséget érhetnek el. A Reddit aktívan elkötelezett felhasználók egyedülálló közösségét kínálja, akik megosztják egymással a divat, a pénzügyek és a játékok iránti szenvedélyüket, miközben a platformba vetett bizalmukról is tanúbizonyságot tesznek a termék- és márkaajánlások terén”

– mondta Door-Szabó Nóra, a Httpool Magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Az együttműködés az alábbi európai piacokra terjed ki: Horvátország, Ciprus, Észtország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Románia, Szlovénia, Bulgária, Csehország, Moldova, Szlovákia, Lengyelország. A közép-ázsiai országok közé pedig az alábbiak tartoznak: Örményország, Azerbajdzsán, Grúzia, Kazahsztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások