fbpx
Balogh Judit, a Szeged TV Téma című műsorának műsorvezetője.

Távozik az egykori ATV-s Balogh Judit a Szeged TV hírigazgatói posztjáról

Már az is megvan, ki veszi át Balogh Judit helyét a Szeged TV hírigazgatói posztján.

A Szegeder.hu nevű helyi szegedi hírportál értesülése szerint 2023. január 16-án távozik a Szeged Televízió hírigazgatói posztjáról Balogh Judit, aki öt évnyi ATV-s karrier utáni távozása után, 2020-ban igazolt a Szeged TV-hez hírigazgatónak. A lap szerint Cservenák Zoltán, a Szeged.hu szerkesztője veszi át a feladatkört Balogh Judittól.

A Szegeder megkeresésére Cservenák annyit közölt, hogy minden információról lesz hivatalos közlés is később. Balogh Juditot is hiába kérdezte a Szegeder a posztról való távozása okáról és körülményeiről, egyelőre nem kommentálta az információt.

A Szegeder az ügyre rálátó forrása szerint nem kizárt, hogy Balogh visszatér az ATV-hez, ahol a Heti Napló című műsorban folytathatja a munkát. Ez egyébként logikus is lehetne, hiszen mint azt a Media1 megírta, a Heti Naplótól néhány hónapja Benyó Rita távozott egy, a Szabad Európás felkérés miatt, így a heti közéleti riportműsornál üresedés volt. A Media1 érdeklődésére az ATV kommunikációs munkatársa Balogh esetleges visszatérését nem kívánta kommunikálni: azt mondta, ha történik ilyen fejlemény, arról biztosan tájékoztatást ad a csatorna.

(Frissítés 2023.01.15.: Végül néhány héttel később, 2023. január 15-én megerősítették, hogy Balogh Judit valóban visszatér az ATV-hez és a meghosszabbított műsoridővel jelentkező Heti Napló stábjának lesz a tagja.)

Balogh Judit visszatér az ATV képernyőjére

A Szeged TV-vel azonos tulajdonosi körhöz, az önkormányzati Szegedi Rendezvény- és Médiaközponthoz tartozó Szeged.hu is foglalkozik a témával: azt állítják, Balogh a Téma című közéleti hírháttérműsort továbbra is vezeti majd a Szeged TV-nél, ám a hírigazgatói feladatait valóban Cservenák Zoltán veszi át január közepétől, aki jelenleg a Szeged.hu szerkesztőjeként tevékenykedik.

Balogh Judit a Szeged TV előtt az ATV-nél a Híradóban, a Start című reggeli műsorban, valamint A nap híre és a Fórum című politikai témájú műsorokban is közreműködött, és innen közös megegyezéssel, 2019 őszén távozott.  A Szeged TV-hez történő igazolását követően 2020 novemberében indult el új műsora Téma címmel, melyben helyi, országos és nemzetközi politikai és gazdasági témákról beszélget meghívott vendégeivel.

Csongrád-Csanád „vármegyéből” köszönt el a Szeged TV műsorvezetője (videó!)

Megszólalt a Szeged TV műsorvezetője, aki Csongrád-Csanád „vármegyéből” köszönt el a nézőktől

Távozik Azurák Csaba a Honvédtól, megvan az utódja is

További hírekért kattintson ide! Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Balogh Judit, a Szeged TV Téma című műsorának műsorvezetője. Fotó: Szeged TV / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások