fbpx
Tóth Imre az MKKP programját ismerteti az M1-en 2022. március 23-án.

A kétfarkúak megfejteni vélik az MTVA ellenzéki meghívási matekját

Álláspontjuk szerint nem stimmelnek a közmédia által a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) kapcsán közzétett számok.

Későn ébredt idén a szilveszteri buliból a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP). Még a két ünnep között küldtünk körkérdést az ellenzéki pártoknak annak az összeállításnak kapcsán, melyet a közmédia tesz közzé hétről-hétre, annak igazolására, hogy hány alkalommal invitálják az ellenzék politikusait a műsoraikba – és hogy ők milyen kevésszer élnek e lehetőséggel.

A Media1 két ünnep között küldött levelére a kétfarkúak nem reagáltak, így a január elején megjelent összeállításba nem kerülhetett be az ő álláspontjuk. Végül január 5-én jelentkezett szabódva a párt kommunikációs vezetője, aki az évvégére/évelejére hivatkozva azt írta lapunknak: „bocs a tökölésért”. Ezzel együtt is lehetőséget biztosítunk nekik is az álláspontjuk kifejtésére.

Álláspontjuk szerint nem stimmelnek a közmédia által a Magyar Kétfarkú Kutyapárt kapcsán közzétett számok. A kampányban a törvény által biztosított öt perces megjelenésre a kétfarkúak a Bruti néven ismert humoristát küldték be a köztévébe, aki aztán annak rendje-módja szerint a rendelkezésre álló időt az MTVA kigúnyolására használta fel.

Ezen „brutis” megjelenésen túl az MKKP saját beszámolója szerint két megkeresést kapott az MTVA-tól e-mailben. Ebből az első invitálást április közepén elfogadták, míg a másodikat május első felében kapták, és egy hosszasabb levelezés után Kovács Gergő társelnök végül nem tudott elmenni, és ahogy mentségükre felhozzák: „savköpő menyétet pedig nem akartunk beküldeni”.

„Ha ez utóbbi, májusi levelezés összes válasz-viszonválasz mailjét összeadták az MTVA-sok, akkor kijöhetett az állítólagos 12 megkeresés. Mi viszont ezt ortodox módon egynek számoljuk”

– vélik megfejteni a közmédia számítási módszerét a kutyapártosok.

Az MKKP kommunikációs vezetője szerint május óta nem jelentkeztek a közmédiától.

A bioritmus is gondot okozhatott

Azt még hozzátették elemzésnek is beillő válaszukban, hogy az esetleg még előfordulhat, hogy többször keresték Gergőt (Kovács Gergő társelnököt – a szerk.) telefonon délelőtt, ami párttársai szerint a társelnök esetében nem a legjobb taktika az MTVA részéről.

„Csak a társelnökünk bioritmusa lehet akadály és ok”

– válaszolták arra a kérdésünkre, hogy az ő esetükben mi az oka annak, hogy nem élnek a közmédiában való megjelenés lehetőségével.

A többi ellenzéki párt – a Kutyapárthoz képest konvencionálisabb – válaszai itt olvashatóak:

Ezt válaszolták az ellenzéki pártok arra, miért nem fogadják el az állami média meghívását, amikor az MTVA most már beengedné őket

Humoristát küldött a köztévébe a Kutyapárt, aki percekig a „feleségével” beszélt telefonon élő adásban

Jelentősen többet költött a Fidesz és a kormány a kampány során, mint az ellenzék

Megkérdezték az MTVA-t, élesítették-e már a munkavállalóikat megfigyelő szoftvert

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Tóth Imre az MKKP programját ismerteti az M1-en 2022. március 23-án. Fotó: MKKP / YouTube.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások