fbpx

meghívás

Hadházy Ákos az MTVA Kunigunda úti épülete előtt.

Hadházy: El kellene fogadni a közmédia felkéréseit!

A Media1 egyik közelmúltbeli cikke nyomán közölte álláspontját egy Facebook-bejegyzés formájában Hadházy Ákos országgyűlési képviselő arról, hogy el kell-e fogadni az állami médiaszolgáltató felkéréseit vagy sem. A politikus egyúttal arra emlékeztetett, hogy az állami televízió korábban ezt nem biztosította az ellenzék számára.

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltként a közmédia stúdiójában.

Ezt válaszolták az ellenzéki pártok arra, miért nem fogadják el az állami média meghívását, amikor az MTVA most már beengedné őket

Az állami televízió adatai szerint több ezer meghívást küldtek ki 2022-ben az ellenzéki pártoknak, de többségében elutasítás volt a válasz. Az LMP fogadja el a legtöbb meghívást. A Media1.hu körképéből, melyben pártokat kérdeztünk erről, több érdekesség is kiderül azzal kapcsolatban, mit gondolnak a pártok a jelenlegi helyzetről. Megmutatjuk azt is, milyenek a meghívások.

Hámori Gabriella színművész és Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke a HírTV Privátszféra című műsorában (adáskép)

Különös hívást kapott a TV2-től Juhász Péter élettársa, Hámori Gabriella színművész

A TV2-vel évek óta perben álló, sőt a csatornához kínjában már végrehajtót is küldető Juhász Péter, az Együtt egykori társelnökének szavai szerint a csatorna a minap megkereste az élettársát, Hámori Gabriella színművészt, hogy vegyen részt a csatorna egyik reality show-jában. Hámori nemet mondott a meglepő felkérésre, de Juhász azt mondja, ő maga egyedül szívesen elmegy a csatornához, hogy ott egy reality-ben elmesélje az igazságot számos ügyben, amelyről valótlanságok hangzottak el vele kapcsolatban. Juhász azt mondta a Media1 kérdésére, szerinte nem trollhívás történt.

Részlet az M1 Híradó április 11-i adásából.

Három év után most először részt vehetett a Momentum a közmédia egyik műsorában

Bár a közmédiás hirado.hu ennek ellenkezőjét állította, több ellenzéki párt is azt állítja, hogy korábban egyáltalán nem, vagy legfeljebb elvétve keresték őket az állami médiától. Most, hogy lementek a választások és már nincs tét, három év után most először részt vehetett a közmédia egyik műsorában a Momentum, ahol megválasztott képviselőjük, Hajnal Miklós kemény bírálatot fogalmazott meg az MTVA működésével kapcsolatban.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások