fbpx
napi.hu

Kapósnak bizonyulnak a Napi.hu tömegesen távozni kényszerülő munkatársai

Sorra kapják az állásajánlatokat, sőt többen már el is helyezkedtek.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, tömeges elbocsátásra – a kirúgottak közül egyesek szóhasználata szerint tisztogatásra – került sor néhány héttel ezelőtt az Indamedia csoporthoz tartozó Napi.hu szerkesztőségében, ahol szinte minden régi munkatársnak felmondtak, egy részük pedig maga döntött úgy, hogy befejezi a közös munkát a lappal.

További távozások vannak, teljesen szétrobbant a Napi.hu régi stábja

Megírtuk azt is, hogy a napokban az ügyvezető személye is cserélődött, méghozzá arra a Varga Endrére, aki nemzetközi feketelistán, a sajtószabadság megsértői között szerepel, és aki az Index.hu lapigazgatójaként valamint a Totalcar ügyvezeőtjeként is tevékenykedik.

Távozik a Napi.hu ügyvezető igazgatója, az utódja a feketelistán szereplő Varga Endre lesz

Azt is megírtuk már, hogy a hosszú évek után eltávolított Domokos László főszerkesztőt azóta felvette a HVG, méghozzá a Gazdaság rovat vezetőjének. A friss hír most az, hogy újabb munkatársak helyezkedtek el a tömeges távozások után. Szabó Dániel, a lap volt főszerkesztő-helyettese, aki miután Domokost eltávolították, maga mondott fel, a Media1 információi szerint a Napi.hu egyik nagy konkurenséhez, a Portfolio.hu-hoz igazol. Szabóval együtt érkezik a Portfólió kiadójához, a Net Média Zrt.-hez Szász Péter is, akinek a napokban járt le a felmondási ideje a Napi.hu-nál.

Megtudtuk azt is, hogy Herman Bernadett a Bank360 csapatához igazol.

A Napi.hu díjazott, energetikai témákkal foglalkozó és oknyomozásban is jeleskedő szakújságírója, Szabó M. István az elektromos autós közösség portáljához, a villanyautosok.hu oldalhoz igazol.  Szabó M. István a Media1 érdeklődésére megerősítette, hogy az új pozíció mellett  továbbra is tanítani fog a szegedi egyetemen és energetikai témájú, analitikus anyagokkal is jelentkezik majd, valamint több más terve is van.

Frissítés 16:35

Kiderült az is, hogy Vámosi Ágoston a Forbes.hu-t, Csernátony Csaba a Totalcart erősíti.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások