fbpx
napi.hu

További távozások vannak, teljesen szétrobbant a Napi.hu régi stábja

A Media1 információi szerint a napokban történt nagy elbocsátások és távozások után további 2 belsős és 1 külsős ember jelezte a Napi.hu-nál, hogy távozik.

A Media1 információi szerint távozik a Napi.hu szerkesztőségéből az utolsó néhány régi belső munkatárs is. A Media1 több forrás által is megerősített információja szerint elhagyja az Indamediához tartozó online portál stábját Hermann Bernadett és Csernátony Csaba is. Nevüket ugyan a lap jelenleg még szerepelteti az impresszumban, de már benyújtották a felmondásukat, így hamarosan törölni kell az ő nevüket is.

Rajtuk kívül bejelentette a vezetésnek a külsősként tevékenykedő Németh Géza is, hogy abbahagyja a tevékenységét a Napi.hu-nál.

Mindannyian azután döntöttek így, hogy a napokban az Indamedia a 15 fős stábból 6 főtől megvált, valamint nem sokkal korábban a lapnál két évtizeden át tevékenykedő Domokos László főszerkesztőt is eltávolították a napi.hu-tól.  Többen tisztogatást emlegettek korábban. Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes is távozott, sőt Korányi G. Tamás, a lap egykori tulajdonosa, tiszteletbeli főszerkesztője is nevének eltávolítását kérte a lap stábjából, illetve jelezte, hogy mivel nem ért egyet a lapnál történtekkel, ezért lemond a tiszteletbeli főszerkesztői posztról. Megírtuk azt is, hogy az InfoRádiótól érkezett Illisz László, a Napi.hu tartalomfejlesztési igazgatója nagyjából 2-3 nappal a munkába állása után hagyta el a céget egészségügyi okokra hivatkozva, majd visszamenekült az InfoRádióhoz, ahol azóta ismét jó egészségnek örvendve tovább folytatja ottani munkáját és rádiós kollégáinak arról beszélt, hogy nagyon rossz volt a hangulat a Napi.hu-nál, azért hagyta ott a céget ilyen rövid idő alatt.

A mostani újabb három távozóval teljessé vált ugyan a Napi.hu régi stábjának széthullása, de ez még nem jelenti azt, hogy a lapnak vége lenne, hiszen mint arról a Media1 beszámolt, érkezett a napokban néhány új munkatárs is, akiket már Mucsányi Marianna, az Indamedia csoport tartalomigazgatója (a Kossuth Rádió volt csatornaigazgatója, Szadai Károly, a Médiatanács tagjának felesége) talált a posztra, vagyis úgy tűnik, néhány új munkatárssal tovább akarják működtetni a tömeges elbocsátáson és tömegesen távozáson átesett lapot.

Ismét főszerkesztőt cserél a Totalcar és átszervezi az Indamedia a lap működését

Elfogadta az Indamedia Korányi G. Tamás, a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztőjének lemondását

Kitört a botrány a Napi.hu-nál: a 15 fős stábból 6 embert elbocsátottak, több munkatárs maga mondott fel

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások