fbpx
Domokos László, a HVG gazdaság rovatának vezetője. Forrás: közösségi média.

Elhelyezkedett Domokos László, a Napi.hu eltávolított főszerkesztője

A közösségi médiás oldalán jelentette be Domokos László, a Napi.hu októberben húsz év után eltávolított főszerkesztője, hogy hol folytatja karrierjét ezután.

Októberben írta meg a Media1, hogy október 17-én némiképp feszült és hosszú vezetői értekezletre került sor a Napi.hu-nál, az Indamedia gazdasági portáljánál, melyen kiderült, munkáltatói kezdeményezésre több mint húsz év közös munka után eltávolítja a cégvezetés Domokos László főszerkesztőt.

Később arról is beszámoltunk, hogy az Index testvérlapjához, az Indamediához tartozó Napi.hu 15 fős munkatársi gárdájából ketten felmondtak, köztük Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes, hat munkatárstól pedig megválik a lapvezetés. A két önként távozóval egyúttal közölték, hogy mégsem tölthetik ki a felmondási idejüket, azonnal be kell szüntetniük a munkát. A távozók közül többen felháborodottan tisztogatást emlegettek a Media1-nek. Az események sorában megírtuk az elbocsátottak névsorát is.

Ezen felül alig néhány nappal bemutatkozása után távozott az akkor újonnan kinevezett tartalomigazgató, Illisz László is, aki inkább visszament előző munkahelyére, az InfoRádióhoz.

További fejlemény volt, hogy lemondott a lap tiszteletbeli főszerkesztői posztjáról Korányi G. Tamás, amiért nem értett egyet majd további két belsős és egy külsős ember jelezte, hogy távozik, ezzel gyakorlatilag a régi munkatársak mind távoztak.

Domokos László, az októberben eltávolított főszerkesztő most a közösségi médiás profilján keresztül tudatta, hogy december 1-jétől a HVG Gazdaság rovatának vezetőjeként folytatja újságírói pályáját – vette észre a Media1.

Domokos a Napi Gazdaság és a Napi.hu szerkesztőségében együttvéve több mint húsz évet töltött (Napi Gazdaság: 1999-2013., Napi.hu: 2013-2022.), eleinte újságíróként, majd senior szerkesztőként, végül – hosszú évek óta – főszerkesztőként tevékenykedett.

További távozások vannak, teljesen szétrobbant a Napi.hu régi stábja

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Domokos László, a HVG gazdaság rovatának vezetője. Forrás: közösségi média.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások