fbpx
majka molnár tamás klip

Olyan dalt adott ki Majka, ami az őt foglalkoztató TV2-n valószínűleg aligha kerülhetne adásba

A rapper erősen rendszerkritikus új dalában a magyarok oroszbarátsága, de még Szájer József ereszcsatornás kalandja is előkerül.

Pénteken nemes egyszerűséggel letartolta a magyar internetet Majoros Péter Majka és Molnár Tamás közös dala, az Azt beszélik a városban. Valószínűleg nem véletlenül: Majka szokásától eltérő módon egészen konkrét aktuálpolitikai utalásokat tesz: felmerül a kormány iszonyatos pénzbe került vadászkiállítása, előkerül a magyarok 2010 óta felépített orosz barátsága, de a Fidesz egykori EP-képviselője, Szájer József ereszcsatornás kalandja és az exjobbikos Jakab Péter parizeres kampányolását is felidézi:

„A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,
Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.
Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna,
Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra,
A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból,
Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol.”

A dalban producerként is részt vevő Majkától azért pikáns ez, mert az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjéről is beszélünk egyúttal, aki évek óta stabilan annak a TV2-nek az arca, ahol ez a dal például jó eséllyel soha nem mehetne le, mint ahogy semmi, ami kritizálja a magyar kormány produkcióját. Emlékezetes, hogy korábban a TV2 műsorvezetői többször is videóban álltak ki az Orbán-kormány újraválasztáséért kampányolva.

Majka egyébként csak dalokban és a tévében nem politizált eddig, interjúiban többször is beszélt már róla, miképp barátkozik meg a kormánymédiában való szerepvállalásával, vagy miért vállalta be, hogy találkozzon a pandémia alatt Szijjártó Péter külügyminiszterrel a zenészek helyzetéről beszélgetni úgy, hogy magát amúgy inkább baloldalinak vallja.

A dal YouTube-on 18 óra alatt már 400 ezernél is több megtekintést hozott össze.

Nemet mondott az RTL Klub a felajánlkozó Majkának, erre a kormánysajtó írt egy cikket, hogy a TV2-nél dolgozó ózdi rapper visszautasította az RTL „mesés ajánlatát”, mert „hűséges”

Pachmann Péter kihagyta az Orbánt támogató TV2-s videó felvételét, Vitányi Judit a könnyeivel küszködött az informátorok szerint

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások