fbpx
A hirado.hu nyitóoldalának egy részlete

Mutatjuk, mi a vezető hír a hirado.hu-n Szájer József brüsszeli szexorgiás-ereszcsatornás botránya helyett

Nem hazudtolta meg önmagát a jövőre már 100 milliárd forintnál is nagyobb összegből működő Közmédia a Fidesz EP-képviselőjének brüsszeli botránya kapcsán.

Órákkal azután, hogy a nemzetközi sajtót is felkavarva kiderült, hogy Szájer Józsefet, a Fidesz egyik alapítóját és európai parlamenti képviselőjét még a múlt héten pénteken rendőrök fogták el, amint a belga koronavírus-korlátozásokat megsértve, egy főleg férfiakból álló gangbang partyról (szexorgiáról) egy ereszcsatornán keresztül, sérüléseket is elszenvedve megpróbált elmenekülni, majd a rendőrök a táskájában elfogásakor extasy-t találtak, ő pedig megpróbált mentelmi jogával élni, a közmédiás hirado.hu vezető híre jelenleg az, hogy

„Még soha, egyetlen miniszterelnökkel sem voltak ilyen elégedettek a magyarok.”

(Ezt a kormánypárti Nézőpont Csoportra hivatkozva írják.)

A hirado.hu-n olvashatunk ezenkívül a kormány családtámogatási programjáról, megkérdőjelezik az ellenzéki összefogást, megpróbálják úgy beállítani, mintha nem is lenne olyan súlyos idehaza a hivatalos adatok szerint eddig már mintegy 5 ezer magyar halálával járó koronavírus-járvány, illetve olvashatunk sok más témáról is, például szidják Brüsszelt, amiért a hirado.hu állítása szerint lakást biztosít migránsoknak, miközben állítólag nem törődik a hajléktalanokkal, de még Justin Bibert is láthatjuk romantikázni,

arról viszont egyetlen szó sem esik a címlapon, mi is derült ki a Fidesz vezető prominenséről Brüsszelben, és mi volt az, amit a hétvégén bejelentett váratlan lemondásakor megpróbált eltitkolni.

Gangbang party, ereszcsatornás menekülés = házibuli, botlás?

Ha a hirado.hu keresőjében rákeresünk Szájer nevére, akkor eldugva (egy címlapon nem szereplő) , az Origóra hivatkozva közölt rövid közleményt találunk ugyan Szájertől (a címe nem épp figyelemfelkeltő módon „Közleményt adott ki Szájer József”), ám a közleményből legfeljebb csak következtetni lehet arra, mi történhetett: ebben a történteket jelentősen tompítva egy „házibuliról” és egy „botlásról” esik szó. Hiányzik ugyanakkor maga az alaphír, mi is történt, szó sem esik a belga ügyészség közleményéről, vagy épp az ellenzék reakciójáról, és az sem derül ki a közmédia hírportáljának olvasói számára, hogy Szájer a rendőrök érkezésekor megpróbált elmenekülni, egy ereszcsatornán keresztül.

Idézik viszont, hogy Szájer megbánta botlását, és kéri a választóit és a családját, nézzék el neki a történteket, hiszen 30 éve odaadóan dolgozik. Ám még ez az esdekelő közlemény sem található meg jelenleg a hirado.hu nyitóoldalán, melyről képernyőképet készítettünk. (A kép alább, rákattintva felnagyítható.)

A hirado.hu nyitóoldala 2020.12.01-én
A hirado.hu nyitóoldala 2020.12.01-én
A kép kattintással felnagyítható

A Fidesz prominensével történteket ezek szerint jelentősnek nem tartó hirado.hu mb. főszerkesztője egyébként az a Leitner Attila, aki a kormánypárti Lokál című bulvárlapnak volt a főszerkesztője, amikor Habony Árpád, Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója volt annak tulajdonosa.

A hirado.hu kapcsán folyamatosak a balhék. Tegnap például szexistán számoltak be Joe Biden leendő amerikai elnök kampánystábjának összetételéről, de érdekes volt az is, hogy napokig elhallgatták, milyen gázkamrás botránya volt Demeter Szilárd kormánybiztosnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának, aki megpróbálta relativizálni a Holokauszt bűneit az Origón megjelent, később letörölt cikkében.

További híreket talál a Media1.hu-n. Feliratkozhat hírlevelünkre, követhet bennünket Facebookon és van RSS-feedünk is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */