fbpx
Jeszenszky Zsolt Fiala János vendégeként a Keljfel Jancsi 2022.11.16-i adásában

[email protected]ós videó: Fiala János megpróbálta megérteni Jeszenszky Zsoltot a Keljfel Jancsi című műsorban

Fiala János megkérdezte a HírTV Politikai Hobbista című műsorának műsorvezetőjét például arról, mit szól a párja ahhoz, amilyen stílusban időnként a nőkről beszél.

Fiala János és Jeszenszky Zsolt beszélgetésének apropóját az adta, hogy Baranyi Krisztina az ATV Egyenes beszéd című műsorában nemrég bemutatta a PestiSrácok / PestiTV csapatának [email protected]ós videóját – vagyis azt, hogy a PestiSrácok munkatársai arról diskuráltak a Jeszenszky Zsolt vezette Politikai Hobbista egy korábbi adásában, hogy egy kecske vagy Baranyi meghágásának lenne-e nagyobb előnye. Az ügy után Jeszenszky először még kiállt a PestiSrácok csapata mellett és kijelentette, hogy „aki [email protected]ának áll, azt [email protected] kell”, a napokban azonban váratlanul végül mégiscsak elnézést kért Baranyi Krisztinától, bár azt is mondta, szerinte Baranyinak is ezt kellene tennie.

Jeszenszkyt Fiala több mindennel is szembesítette a KeljFel Jancsiban. A beszélgetés közel sem volt feszültségmentes, volt olyan pont, amikor például Jeszenszky azzal vágott vissza Fialának, hogy bizonyára Baranyi pénzeli őt, ezért veszi őt védelmébe, amit Fiala visszautasított.

A beszélgetés alább látható.

A 168 Óra hírigazgatója szerint Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa szándékosan megpróbál mindenkit félrevezetni a Baranyi Krisztinával az ATV-ben történtek ügyében

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Telegramon és Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások