fbpx
Hadházy Ákos az MTVA Kunigunda úti épülete előtt.

Kimegy Hadházy Ákoshoz a legnagyobb hazai újságírószövetség elnöksége

Támogatja a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) elnöksége a független országgyűlési képviselő kezdeményezését, amivel a közmédia tisztességes működését kívánja elősegíteni. A látogatásra a Hadházy által meghirdetett blokád előtt egy nappal kerül sor.

A legnagyobb taglétszámú és múltú hazai újságírói szervezet, a MÚOSZ elnöksége ma, csütörtökön 14 órakor meglátogatja Hadházy Ákos országyűlési képviselőt a közmédia előtt felvert sátornál, hogy ezzel is kifejezze a kezdeményezés támogatását – értesült a Media1 a MÚOSZ szerda esti körleveléből.

„Az akcióval ismét felhivjuk a figyelmet arra, hogy a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, és a Magyar Távirati Iroda folyamatosan megsérti a médiatörvényt, valamint az Alaptörvényt, amikor se nem kiegyensúlyozott, se nem objektív, se nem sokoldalú a közéleti tájékoztatásaiban, ami ellen amúgy minden demokratának kötelessége lenne fellépnie” – áll az újságírószervezet szerda esti, a Media1-hez is eljutó hírlevelében, melynek végén hozzátették, szívesen látják a MÚOSZ minden tagját.

Mint arról korábban a Media1-en már beszámoltunk, napok óta az MTVA óbudai, Kunigunda útján található gyártóbázisa előtt sátrazik Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki a hírhamisítások és hírcenzúrák, a propaganda ellen tiltakozik, például azért is, amiért az állami televízió elhallgatta a tanárok jelentőssé felduzzadt tiltakozását, mellyel magasabb bért követelnek. Hadházy november 4-re, holnapra blokádot is hirdetett a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz.

Hadházy Ákos blokádot hirdet az MTVA-hoz

Megírtuk azt is, hogy a közmédia válaszul folyamatosan kamerákkal figyeli Hadházyt.

Folyamatos kamerás megfigyelés alatt tartja a közmédia Hadházy Ákost az MTVA székháza előtt

Hadházy betiltaná az állami reklámokat – a Momentum is csatlakozik a képviselő közmédia előtti blokádjához

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Hadházy Ákos az MTVA Kunigunda úti épülete előtt. Fotó: Hadházy Ákos / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások