fbpx
Autóból és kamerával figyelik Hadházy Ákos tiltakozását az MTVA épülete előtt

Folyamatos kamerás megfigyelés alatt tartja a közmédia Hadházy Ákost az MTVA székháza előtt

Az MTVA emberei reggeltől estig folyamatosan televíziós kamerával rögzítik Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő minden lépését a közmédia óbudai épülete előtt.

Az ellenzéki politikus pénteken jelentette be, hogy kormányzati propaganda és a hírek elhallgatása ellen tiltakozva sátrat húz az MTVA óbudai, Kunigundja útján található székháznál, illetve arra szólította fel az embereket, hogy november 4-én menjenek ki a székházhoz, vegyék blokád alá az épületet.

Az MTVA most a 24.hu szerint nagy erőkkel figyelteti a sátrazó Hadházy Ákos tevékenységét. A közmédia egész stábot vezényel a székház elé, és ezek nagyjából négy óránkénti váltásban, két-két fővel érkeznek, és kamerával figyelik a sátor közelében a politikust.

A köztévés munkatársak minden alkalommal egy újabb, saját autóval szállnak ki a közmédia székháza elé. A képviselő vasárnap Facebookján közzé is tett egy videót, amelyen az látható, hogy a MTVA Skodája a felállított kamera mellett pöfög, a stáb tagjai a járó motornál melegednek az autóban. A később kiérkező stáb a poszt megjelenése után már nem indította be a motort, ezért le is merült az akkumulátora.

„Annyi pénze van (Önöktől) a pártállami hazugsággyárnak, hogy reggel nyolctól este 11-ig kameráznak (de azért a hideget nem bírják, járó motorú autóban melegszik a váltott stáb). Annyi pénzük van (Önöktől), hogy a felvett anyagból egyetlen tudósításra sem futja nekik. Gondolom, megvárják, amíg hasraesek a sátor zsinórjában, vagy észreveszik, hogy lyukas a zoknim”

– írta Hadházy arra célozva, hogy 2018-ban, amikor az akkori demonstráció után az ellenzéki képviselők bementek, majd bent is aludtak az MTVA épületében, felvették, hogy Hadházynak lyukas volt a zoknija, majd ezt a felvételt ismételgették.

Frissítés:

Az MTVA szerint Hadházy hazudik

Reagált a hírre az állami médiavállalat. Az MTVA a hirado.hu-n keresztül közölte, hogy a képviselő „ismét” hazudik, és állításuk szerint csak a képviselő hírértékű megnyilvánulásait rögzítik. Hozzátették, hogy „a televíziós újságíró szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok, ezért Hadházy Ákos kirohanása a közmédia ellen egyértelmű bizonyítéka annak, hogy számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni.”

Hadházy Ákos blokádot hirdet az MTVA-hoz

Kimegy Hadházy Ákoshoz a legnagyobb hazai újságírószövetség elnöksége

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Autóból és kamerával figyelik Hadházy Ákos tiltakozását az MTVA épülete előtt
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások