fbpx
Cosmic Love - Amazon Prime

A dzsungeles és az éttermi randis reality-k után jönnek az asztrológiai-párkeresős valóságshow-k

A valóságshow-k új generációja köszöntött rá az angolszász világra. Eljött a csillagjegyek alapján, a tévéképernyők előtt összeboronált párok ideje. Egyre népszerűbbek az Amazon Prime vagy a Discovery+ asztro-randis valóságshowjai.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A The Guardian igen alaposan kivesézte a friss tévés trendeket és a szerző arra jut, hogy sem a dzsungeles (Love in the jungle), sem a testvérek párhuzamos randijait bemutató (Dated and Realted) randi-valóságshow-k sem igazán számítanak újszerűnek ma már a nézők körében.

Helyette a tévések sorra kezdik gyártani az asztrológiai társkereső műsorokat, belépünk tehát ezek új korszakába. Mivel a szigetek, a dzsungelek és az „első randik az éttermekben“ téma kimerült, így a producerek a csillagokhoz fordultak.

Az Amazon Prime csatorna Cosmic Love (Kozmikus szerelem) című műsora 20 szinglit követ, akik asztrológiai párkeresés segítségével kutatnak házastárs után. A novemberben a Discovery+ felületére érkező Written in the Stars (magyarán kb. Meg van írva a csillagokban) című sorozatban a műsorvezető, Clara Amfo 12 szinglit hoz össze a születési horoszkópjuk alapján.

A Cosmic Love egyébként az AstroTwins-ként emlegett amerikai szerzőpáros, Ophira és Tali Edut ötlete, akik 30 éves tapasztalattal rendelkeznek asztrológiai tanácsadás terén.

„Ez egy olyan világ, amelyben a valóságos társkereső show-k nagyon népszerűek, az asztrológia pedig ugyancsak igen népszerű, és a sors úgy hozta, hogy e műfajok útja keresztezze egymást”

– mondta a The Guardiannak Ophira, aki két évvel ezelőtt ikertestvérével együtt fogalmazta meg a műsor ötletét. Bár Eduték nem szerepelnek a Cosmic Love-ban, a kulisszák mögött központi szerepet játszottak, ők állították össze a versenyzők horoszkópjait és készítették el a párosításokat.

A Cosmic Love négy főszereplőjének mindegyike a négy őselem egyik elemét képviseli: Phoebe a tűz, Noel a víz, Maria a föld és Connor a levegő.

Az első epizódban 16 másik szinglivel együtt egy házba kerülnek, és azzal randizhatnak, akivel csak akarnak. Később kiderül, hogy mind a négy főnek négy tökéletes asztro-párja van a házban, de ezeket csak fokozatosan fedik fel, egy titokzatos világító gömb, az Asztrokarma segítségével.

A formátumokról és az egyre begyűrűző tévés trendekről bővebben is olvashatnak a brit lap cikkében.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is!

Borító: a Cosmic Love valóságshow – Amazon Prime
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások