fbpx

valóságshow

Hámori Gabriella színművész és Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke a HírTV Privátszféra című műsorában (adáskép)

Különös hívást kapott a TV2-től Juhász Péter élettársa, Hámori Gabriella színművész

A TV2-vel évek óta perben álló, sőt a csatornához kínjában már végrehajtót is küldető Juhász Péter, az Együtt egykori társelnökének szavai szerint a csatorna a minap megkereste az élettársát, Hámori Gabriella színművészt, hogy vegyen részt a csatorna egyik reality show-jában. Hámori nemet mondott a meglepő felkérésre, de Juhász azt mondja, ő maga egyedül szívesen elmegy a csatornához, hogy ott egy reality-ben elmesélje az igazságot számos ügyben, amelyről valótlanságok hangzottak el vele kapcsolatban. Juhász azt mondta a Media1 kérdésére, szerinte nem trollhívás történt.

The Challenge: Spies, Lies and Allies műsor szereplői

Pumped Gabo meghódítja Amerikát

A magyar és lengyel közönség után az észak-amerikai nézők is találkozhatnak Pumped Gabóval, miután az amerikai MTV egyik reality műsorában szerepel augusztustól.

Tv távirányító

Bemutatkozik a Celebcella, a Balhés csajok, és újra lesz Feleségek luxuskivitelben, valamint Észbontók

Bemutatta a Sony Pictures Television, milyen műsorokat tűz képernyőre idén ősszel. Most kerül a Viasat6 képernyőjére az eredetileg tavaszra tervezett, celebeket konténerbe záró műsor, a Celebs in solitarity magyar változata, de most fog bemutatkozni a Here Come the Girls című szórakoztató valóságshow hazai verziója is. Folytatódik több más ismert műsor, köztük a Totalcar, az Észbontók és Feleségek luxuskivitelben is.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások