fbpx
Az Óbuda Újság 2022. május 13-án megjelent lapszáma.

A Pesti Hírlap volt főszerkesztője lett az Óbuda újság új vezetője

Pion István váltja a márciusban távozott Prusinszki Istvánt az önkormányzati sajtótermék főszerkesztői posztján.

Pion István vette át a III. kerület önkormányzati lapjának, az Óbuda újságnak a vezetését augusztus 1-jétől – értesült a Media1 egy hétfői Facebook-bejegyzésből, amelyet az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. publikált.

Pion korábban dolgozott a Magyar Nemzetnél, a Népszavánál, és főszerkesztőként a Pesti Hírlapnál is; utóbbitól, ahogyan arról beszámoltunk, azt követően távozott, hogy tavaly októberben a tudta nélkül jelent meg egy Márki-Zay Péter-idézettel a Michaeli, Schwartz & Brit Media fővárosi napilapja. Vele együtt két szerkesztő, Csider István Zoltán és Aradi Péter is eljött a laptól akkor.

Mint arról a Media1 beszámolt, Prusinszki István, az Óbuda Újság korábbi főszerkesztője márciusban távozott a kerületi újságtól – távozásáról részletesen itt írtunk.

„Az új főszerkesztő tapasztalt lapvezető, munkájával változatosabbá, színesebbé teszi a kéthetente nyomtatásban megjelenő újságot”

– fogalmazott a nonprofit cég a Facebook-bejegyzésében az érkező Pion István kapcsán.

A Pesti Hírlaphoz kapcsolódóik az a mai hírünk is, hogy felfüggeszti a Michaeli, Schwartz & Brit a Pesti Hírlap megjelenését.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Az Óbuda Újság 2022. május 13-án megjelent lapszáma. Fotó: Facebook / Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások