fbpx
A HVG Szavazófülke című videós műsora

A hvg.hu is élő videós műsorral készül vasárnapra

Rendkívüli SzavazóFülkével jelentkezik a portál.

A hvg.hu vasárnapra, a szavazás napjára élő videós műsorral készül: a portálon reggeltől percről percre frissülő hírfolyamot indítanak, a SzavazóFülkével először 16 órakor jelentkeznek, onnantól pedig rendszeresen visszatérnek elemző és értékelő élő adásaikkal – tudatta honlapján a szerkesztőség péntek este.

A hvg.hu címoldalán infografikán lesz következő minden fontos adat: részvételi arányok, a szavazatszámlálás, a parlamenti csata állása. A belpolitikai stáb tagjai, a lap elemzői, köztük Tóta W. Árpád, Dezső András, Baka F. Zoltán, Gergely Márton és Nagy Iván Zsolt értékelik majd az eredményeket.

Elolvashatja a Media1 további írásait is arról, hogy hogyan készül vasárnapra, az országgyűlési választások napjára az RTL, az ATV és a Spirit FM, a Telex, a HírTV, a 24.hu és a Partizán.

Mint arról a Media1 beszámoltunk, a HírTV pár órával a választások előtt leadja szombat este az ElkXrtuk című filmet, amit már eddig is sugároztak a TV2 Csoport csatornái.

Ha ön sem szeretne lemaradni a Media1 tartalmairól, kérheti azokat Telegram-hírcsatornánkon is, ahol azonnal értesülhet a legújabb híreinkről! Hogy mi az a Telegram, és miért jó, ha feliratkozik, itt található korábbi írásunk.

Ott vagyunk Facebookon is, és elérheti tartalmainkat RSS segítségével is.

Borító: A HVG Szavazófülke című videós műsora
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások