fbpx
Az ATV 2022-es országgyűlési választási műsorának arculata

Bejelentette az ATV és a Spirit FM az április 3-i nagyszabású élő választási műsorának részleteit

Megvan, kik lesznek a műsorvezetők az országgyűlési választás napján és hogyan épül fel a műsorrend.

Az ATV keddi közleménye szerint nagyszabású élő műsorral készül az április 3-i országgyűlési választásokra. A műsorfolyam 15 órakor indul, a Heti Napló díszletében Sváby András, az Egyenes Beszéd helyszínén Szöllősi Györgyi és Rónai Egon, az eredményjelző plazmafalnál Krug Emília és Novák András, a híradóban Nemes Anna lesz a műsorvezető.

Az este folyamán a műsorvezetők ismert közvélemény-kutató szakemberekkel és politológusokkal elemzik az eredményeket, a műsor vendége lesz Závecz Tibor, a Zavecz Research ügyvezető igazgatója, Ceglédi Zoltán politológus és Lakner Zoltán politológus, a Jelen főszerkesztője.

A szerkesztők élőben kapcsolják a Nemzeti Választási Irodát és a választásokon induló pártok eredményváró rendezvényeit, kiemelten a Fidesz-KDNP és az egyesült ellenzék választási helyszínét. Minden órában híradót sugároz a csatorna, az eredmények ismertetésén és elemzésén túl szó esik minden rendkívüli eseményről, és élőben lesz látható a győztes és a vesztes pártok záró sajtótájékoztatója is. Az atv.hu egész nap rendkívüli üzemmódra áll át, a social media szerkesztőség pedig élőben sugározza a győztesek és a vesztesek beszédeit.

Az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM április 3-án 17 órától szintén élő adással várja majd a hallgatóit Válaszút címmel a Budapest FM 92,9 MHz-en és a spiritfm.hu oldalon. Vogyerák Anikó műsorvezető egész este Vona Gáborral és Somogyi Zoltánnal figyeli az eseményeket és folyamatosan kapcsolják az ATV tudósítóit. A választási műsorban óránként egy-egy témát fejtenek ki állandó vendégekkel, akikhez további interjúalanyok, közvéleménykutatók, politológusok, újságírók, gazdasági és biztonságpolitikai szakemberek csatlakoznak. Az este során félóránként lesz hírösszefoglaló, valamint egy állandó hírfigyelő is jelentkezik a legfrissebb információkkal.

„Az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a választási műsorunknak, szinte minden »közönségkedvencet« pályára küldünk. A tapasztalt televíziós újságíró, Bednárik Imre az lesz ATV, Korvin Tibor pedig a Spirit FM választási műsorának szakmai vezetője”

– nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója

Ne maradjon le a Media1 híreiről, iratkozzon fel Telegram-csatornánkra, ahol azonnal értesülhet a legújabb híreinkről!

Ott vagyunk Facebookon is!

További híreket talál a Media1.hu oldalon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások