fbpx
Az Index.hu szerkesztősége

Beigazolódott az Indexre gyakorolt politikai nyomásgyakorlás – interjú Pethő Andrással, a Direkt36 újságírójával (Media1 Podcast, 2022.03.21.)

Már meghallgatható a beszélgetésünk, amelyet Pethő Andrással, a Direkt36 újságírójával folytattunk az Indexre gyakorolt fideszes nyomásgyakorlást leleplező hangfelvételekről és a kapcsolódó oknyomozó cikkről.

A Media1 e heti podcastjában és 11 rádióban is hallható rádióműsorában arról a napokban a Direkt36 által publikált hangfelvételekről és az Index.hu-val kapcsolatos múlt heti nagy tényfeltáró cikkről esett szó, amelyből kiderül, milyen súlyos politikai nyomásnak van kitéve az Index portál szerkesztősége, illetve hogy például 100 millió forintot kapott az Indamedia Mészáros Lőrinctől (Orbán Viktor miniszterelnök gázszerelőből lett milliárdos barátjáról), cserébe azonban Fekete-Szalóky Zoltán főszerkesztő szerint elvárható, hogy ne foglalkozzanak bizonyos dolgokkal, vagy ne olyan hangsúlyosan…

A Direkt36 cikkében és ennek kapcsán rögzített közel 45 perces beszélgetésünkben szó esett Rogán Antalról, Várkonyi Andreáról, Orbán Viktorról, Gerényi Gáborról, Vaszily Miklosról, Spéder Zoltánról és sok más érdekes személyről is.

Az Index.hu-val kapcsolatos írásaink és egyéb tartalmaink itt érhetők el.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre és most indult Telegram-csatornánkra, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is, valamint 11 különféle rádió is sugározza azokat.

További hírek találhatók a Media1-en! Kérheti híreinket Telegram-csatornánkról is, hogy azonnal értesüljön a legújabb tartalmakról! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Az Index.hu szerkesztősége korábban. Fotó: Media1 / olvasónktól
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások