fbpx
Urbán Ágnes, a Mérték Médiaelemző Műhely alapítója

Mi volt 2021 legmeghatározóbb fejleménye a médiapiacon és mi vár ránk 2022-ben? Vendégünk volt Urbán Ágnes, a Mérték Médiaelemző Műhely alapítója

Urbán Ágnessel, a Mérték Médiaelemző Műhely alapítójával, a Budapesti Corvinus Egyetem infokommunikációs tanszékének egyetemi docensével nyitottuk meg a Media1 podcast-szériájának legújabb, 2022-es évadát. Már meghallgatható a beszélgetés.

A beszélgetésből kiderül, milyen eseményeket tart Urbán Ágnes az elmúlt év legfontosabb médiapiaci történéseinek, majd a beszélgetés második felében kitekintés hangzik el az előttünk álló időszakkal kapcsolatban is: utóbbi kapcsán szintén több fontos ügy is szóba kerül, köztük egy olyan nagy horderejű dolog is, ami meghatározhatja Magyarország médiahelyzetét a következő időszakra, de legalábbis nagy mértékben befolyásolhatja.

A Media1 Podcast e heti epizódja, benne az Urbán Ágnessel készített interjúval, az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg, de ahogy a Media1 podcastjainak korábbi epizódjait, úgy ezt is leadja 10 különböző rádió is.

Ajánljuk a heti rendszerességgel jelentkező Media1 Podcast korábbi adásait is.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Urbán Ágnes, a Mérték Médiaelemző Műhely alapítója, a Corvinus Egyetem egyetemi docense. Fotó: képszerk. Jobboldali kép: Depositphotos.com / stock

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások