fbpx
Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

A Mediaworks központi főszerkesztője szerint még nem ugrott neki Márki-Zaynak a Fidesz kommunikációs gépezete

Elmondása szerint ez nem érdeke a kormánypártnak.

Érdekes okfejtésbe kezdett Néző László, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában.  Mint a 444.hu észrevette, Néző a következőt mondta az ellenzéki miniszterelnök-jelöltről:

„Szerintem senkinek nem érdeke, hogy most pár héten belül leszedje ezt a figurát a sakktábláról, sem a Fidesznek, sem Gyurcsányéknak, hagyják, hadd fussa ki magát”.

Példájának Karácsony Gergelyt hozta fel; állítása szerint a Fidesz kommunikációja eddig nem foglalkozott Márki-Zay Péterrel:

„Azt azért ne felejtsük el, hogy igazából egyik oldal sem támadta még. A kormány vagy a Fidesz kommunikációja gyakorlatilag eddig nem foglalkozott Márki-Zayjal. Márpedig tudjuk azt, hogy milyen, ha elkezd egy normális, jól szervezett párt ellenségmenedzseléssel foglalkozni. Az azért tud hatni. Ott van Karácsony Gergely példája”.

Néző teljes gondolatmenete:

 

Néző László 2020 februárjában lett a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője; egyebek mellett ő felel valamennyi megyei napilap központi tartalmaiért is.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában. Fotó: Hír TV / YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások