fbpx
tévé, tv, távkapcsoló, otthon

Számos tévécsatornát HD-ra cserél a Tarr Kft. – új adók is bekerülnek a kábelszolgáltatóhoz

Három nap alatt a ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) jelenlévő Tarr Kft. jelentősen emeli a HD-ban elérhető tévécsatornák számát.

Az SD-HD átállásra jövő héten hétfő és szerda között kerül sor, területenként eltérő időpontban. Fontos, hogy a HD-ra cserélt csatornák SD változatát a Tarr Kft. nem fogja terjeszteni a továbbiakban.

  • A mini csomagban: ATV HD, RTLII HD, RTL Klub HD, Sláger TV HD, Spektum Home HD, TV2 HD
  • Az alap csomagban: AMC HD, Cool HD, Film Café HD, Hír TV HD, Mozi+ HD, National Geographic HD, Paramount Network HD, Prime HD, SuperTV2 HD, TV4 HD, TV Paprika HD, Viasat3 HD
  • Az extra csomagban: Film Mánia HD, Film4 HD, Fishing & Hunting Channel HD.
  • A prémium csomagban : Galaxy HD, Mezzo HD, Story4 HD, Viasat Explore HD és Viasat Nature HD.

Az extra csomagban ezenkívül újdonságként érkezik az ID, az Animal Planet, a Dikh TV és a Fit HD.

A Tarr Kft.-vel függ össze az is, hogy augusztus végéig kódolatlanul érhető el a Viasat Nature, a Viasat Explore, az Epic Drama, a FEM3, a Filmbox-csatornák, az RTL+ és a Da Vinci.

A csatornákat tematikusan rendezetten teszik elérhetővé, ezért változik a csatornakiosztás, ami szükségessé teszi a set-top-boxok újrahangolását. Ez automatikusan megtörténik majd az éjszakai órákban, de amennyiben ez meghiúsulna, úgy a felhasználó beavatkozása szükséges. Az átállásról bővebb információ érhető el a TARR honlapján, valamint az alábbi videóban.

További hírek érhetők el a Media1-en, ahol épp most számoltunk be arról, hogy megjelent a Gazdasági Versenyhivatal ágazati jelenéstervezete a műsorterjesztési piacról.

Borítókép: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások