fbpx
A Life TV Bréking! című műsorának stábja

Távozik Mészáros Lőrinc volt feleségének tévécsatornájától Demcsák Zsuzsa műsorvezető

Demcsákkal már nem számolnak az őszre a Life TV-nél.

Távozik a Life Tv-től Demcsák Zsuzsa, aki hosszú, két és fél éves tévés kihagyás után tavaly ősszel csatlakozott a Hajdú Péter vezette, és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix érdekeltségében lévő tévécsatornához, ahol a Bréking állandó műsorvezetője volt és a Vacsorakirályban is megmutathatta magát.

A Blikk  azt írja, hogy a Life TV-nél megerősítették, hogy nem számolnak az ősszel Demcsákkal. Hozzátették, ha más tévé valamelyik műsorában feltűnne, akkor ehhez sok sikert kívánnak neki. Többet a távozás okáról nem mondtak a Blikknek, de a Media1 érdeklődésére később megerősítették, hogy a Bréking! eltűnik a képernyőről, átalakul a csatorna műsorkínálata. A Blikk hozzátette, hogy Demcsák jelenleg a TV2 Média Csoportnak dolgozik, ahol mint arról a Media1 már beszámolt, a tavalyi nyárhoz hasonlóan a később adásba kerülő Farm VIP újabb évadának egyik házigazdájaként lesz látható, illetve a várhatóan év végéig tartó Dancing with the Stars című táncos showban is látható lesz mint táncos.

Kereste a bulvárnapilap Demcsák Zsuzsát is, de ő nem nyilatkozott. A Blikk ugyanakkor tudni véli, hogy a Life TV műsorvezetőjét hívták másokkal együtt a Mokka című reggeli ébresztőműsorba is, ám ezzel kapcsolatban végleges döntés nem született.

Demcsák 18 évesen a közmédiánál tűnt fel a Tonik című műsorban, majd ezután egyszer már dolgozott a TV2-nél, méghozzá 12 éven át, ebből 8-at a Mokka képernyőseként. Innen családi okokra hivatkozva 2017-ben távozott, majd az ATV-nél kezdett el dolgozni, de innen az ATV Start című műsorban adásba került botrányos Szanyi Tibor interjú után távozott. Ezután hosszú ideig médián kívül dolgozott, majd először a Televíziós Újságírók Díja Gála műsorvezetőjeként láthattuk újra 2019-ben. Ezt követően a TV2 Ázsia Expressz című reality-jében volt látható, valamint ezután kezdett a Life TV-nél a Vacsorakirályban és a Bréking című műsorban.

A Life TV Bréking! című műsorának leállásáról itt érhető el különálló, részletesebb anyagunk.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borító: Demcsák Zsuzsa (középen) és a Bréking eredeti stábja. Fotó: Life TV / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások