fbpx
Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Life TV-n tér vissza a képernyőre, ahol Vacsorakirály címmel indul új gasztroreality

Az átalakuló Life TV az RTL Klubon megismert Vacsoracsatához és a TV2-n képernyőre tűzött Hal a tortán című műsorhoz nagyon hasonló produkciót indít, aminek lesz egy műsorvezetője is, akit ugyan nem mondanak el, hogy ki lesz, de eközben bejelentették, hogy Demcsák Zsuzsa műsorvezetőként lesz látható a csatornán ősztől.

Folytatódik a Hajdú Péter vezérigazgatóvá történő kinevezését követően Mészáros Beatrix (Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó feleségéhez) tartozó Life TV-nél elindult nagy átalakítás: az Origo szerint Vacsorakirály címmel indít gasztroreality-t a Life TV.

A műsorban az RTL Klub Vacsoracsatájához és a TV2-s Hal a tortán című műsorához hasonlóan hírességek adnak majd vacsorát otthonaikban, de a versenytársak realityjével ellentétben nem csak a hírességek lesznek jelen, hanem műsorvezető is felbukkan majd.

Állítólag több híresség már igent is mondott Mészáros Lőrinc feleségének tévécsatornájának a Vacsorakirályban való szereplésre, és hamarosan elindulnak a forgatások. Azt azonban egyelőre még nem mondták el, kik lesznek a hírességek és a műsorvezető.  A Vacsorakirály napi műsor lesz, de azt még nem tudni, mikor lesz a pontos premierje.

Demcsák Zsuzsa épp a Life TV-n kap műsort ősztől

Közben viszont a Blikk arról írt, hogy  több mint két és fél év kényszerpihenő után újra műsort vezethet Demcsák Zsuzsa, ősztől ugyanis a megújult Lite TV-n lehet majd látni rendszeresen. A bulvárnapilap szerint egyelőre titok, hogy milyen műsorban tűnik majd fel Demcsák, de a TV2 és az ATV egykori műsorvezetője így nyilatkozott nekik:

„Annyit elmondhatok, hogy a nézők rendszeresen láthatnak majd a Life TV képernyőjén. Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban, igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek. Ebben a közegben érzem magam a legjobban, ezért aztán nagyon örülök ennek a lehetőségnek – mondta Demcsák Zsuzsa a bulvárlapnak.

Demcsák Zsuzsa 2017 szeptemberében két hét után távozott az ATV-től, miután olyan állapotban vezette a reggeli műsort, hogy azt nem nézte el neki a csatorna. A Szanyi Tiborral való botrányosra sikeredett beszélgetést a műsorvezető kóros fáradtsággal magyarázta. Azt követően tavaly egyszer a Televíziós Újságírók Díja Gálának műsorvezetőjeként szerepelt már nyilvánosan, illetve ezután egy időre a TV2 egyik realityjében volt látható, de ott csak vendégszereplőként.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Borító: Demcsák Zsuzsa a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2019 márciusában. Fotó: TÚD
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások