fbpx
A Bréking! Szilveszter adásának egy pillanata a Life TV-n

Megszűnik a Bréking! a Life TV-n, átalakul a csatorna műsorkínálata

A Hajdú Péter vezette tévécsatornánál érdeklődtünk a kevesebb mint egy éve indított új műsor megszűnésének okairól.

Nem sokkal ezelőtt a Blikk megírta, hogy távozik a Life TV-től Demcsák Zsuzsa, a Bréking! egyik műsorvezetője, a Media1 információi szerint azonban a bulvárlapban közöltekhez képest többről van szó: teljesen megszűnik a produkció, legalábbis ősszel nem lesz képernyőn a Mészáros Lőrinc volt feleségéhez, Kelemen Beatrixhoz tartozó és Hajdú Péter vezette Life TV-n, erről a tévét működtető Media Vivantis Zrt. vezetése már meg is hozta a döntését.

Lapunk olyan iparági pletykákat hallott, hogy a műsor költségeihez viszonyítottan alacsonynak mondható nézettség miatt döntött így a televíziós társaság, de amikor rákérdeztünk erre a csatornánál, csak annyit erősítettek meg érdeklődésünkre, hogy valóban nem számolnak a műsorral az ősszel, ugyanakkor ők kifejezetten népszerű formátumként emlegették azt. Lapunk érdeklődésére a következő választ adták a műsor megszűnéséről:

„A LifeTV őszi programstrukturáját hamarosan bejelentjük. Annyi már most tudható, hogy reggeli műsorunk, az Ébredj velünk! mellett indul az Összezárva Hajdú Péterrel harmadik évada, jön az Activity Ábel Anitával, csatornánkon tér vissza egy igazi sikerműsor, a Frizbi és új epizódokkal jelentkezik a Van életünk is. A Bréking nem szerepel az őszi műsorrendben, de népszerű formátum lévén számolunk a műsorral, a jövőben visszatérhet a LifeTV képernyőjére.”

A Life TV-t vezető Hajdú Péter tavaly nyáron jelentette be, hogy Bréking! címmel új, szókimondó talkshow műsort indítanak. Kezdetben azt közölték, hogy a műsorvezető Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, Berki Krisztián és Hajdu Steve lesz, de mire a műsor alig pár hétre rá elindult, a műsorvezetők névsora megváltozott, ugyanis Várkonyi Andrea viharos gyorsasággal távozott a csatornától. Már akkor arról lehetett hallani, hogy Várkonyi Andrea azért távozik, mert kapcsolat szövődött közte és a tévétársaság tulajdonosának, Kelemen Beatrixnak az akkori férje, Mészáros Lőrinc között. Várkonyi végül idén tavasszal nyilatkozott arról, hogy hamarosan házasságot köt Mészárossal, nem sokkal később pedig újra a Mészáros Lőrinc-közeli TV2-nél bukkant fel egy adománygyűjtő műsor műsorvezetőjeként.

A Life TV Bréking! című műsorának stábja
A Life TV Bréking! című műsorának stábja a
Fotó: LifeTV – Vajda Anita

Még több hír érhető el a Media1-en. Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint kövessen bennünket hírlevéllel is!

Borító: A Bréking! szilveszteri különkiadása.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások