Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa fontos feladatot vállalt

Az ismert műsorvezető lesz a Televíziós Újságírók Díja 2019 szerda esti gálájának háziasszonya.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Idén március 20-án, azaz holnap (szerda) este adják át egy nagyszabású gálaest keretében a Televíziós Újságírók Díja 2019 elismeréseit a győztes produkcióknak és alkotóknak.

Ma jelentették be, hogy az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz. Demcsák, aki egy ideje eltűnt a képernyőről, hosszú idő után most szerepel majd újra műsorvezetőként.

„Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk!”

– mondta el Demcsák Zsuzsa.

2019-ben valóban minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest. Díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:Com, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

A díjra esélyesekről, azaz a kategóriák várományosairól itt írtunk bővebben.

Idén hatodik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját, a zártkörű rendezvény helyszíne ezúttal a Budapest Music Center lesz.

A rangos televíziós díj győzteseiről természetesen a Media1 is beszámol majd. A díjakat a zsűrizésben résztvevő újságírók adják majd át.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa
Szóljon hozzá!