fbpx
Trunk Tomi (Dablty) jobbra, középen Forgács Mariann közösségimédia-szakértő (Be Social) és balra Szalay Dániel (Media1)

Nincs még 18 éves, de már médiatulajdonos, műsorvezető, infuenszer, könyvíró, tanácsadó, versenysportoló, zenész, sneakerguru és konferencia-előadó

A Media1 podcast- és rádióműsorának vendége volt Trunk Tomi, vagy ahogy sokan ismerik, Dablty.

Az a fiatalember volt a vendégünk, aki július végén lesz 18 éves, és csupán 16 éves volt, amikor médiatulajdonos lett. Valójában pedig már ennél is hamarabb ismert lett a közösségi médiában, majd az egyik nagy médiakonferencia, a Media Hungary és a TedX előadójaként is találkozhattak vele a jelenlévők. A Media1 rendszeres látogatói tudhatják azt is, hogy van saját klipje is, ami óriásit ment a YouTube-on. Ismert mint versenysportoló (rendszeresen veszt részt rangos külföldi síbajnokságokon, de műsorvezető is (a Spirit FM-en van műsora Corporation Z néven), ezenkívül sneakerszakértő, továbbá kommunikációs tanácsadó egy osztrák cégnél, és nem mellesleg mindemellett még középiskolás is. Emellett írt több már több könyvet is.

A beszélgetés során azt próbáltuk kideríteni, mi Trunk Tomi számára a legfontosabb e sok minden között, hogyan osztja be az idejét, és ha választania kellene e sok feladat között, melyiket hagyná meg, és mit tudna elengedni belőle. De szóba került az is, érdekli-e a politikai pálya Dablty-t, és nekünk árulta el elsőként azt is, hogy újabb klipet készít egy stúdióban, hogy megint felforgassa vele a YouTube-ot. Trunk Tomival beszélgettünk arról is, mennyire érzi helytállónak a nemrég megjelent A Magyar Tinik a neten 2021 című kutatás eredményeit, mennyire felelnek meg a megállapítások vele és generációs társaival kapcsolatban. A Trunk Tomival folytatott beszélgetésbe egyébként bekapcsolódott egy héttel korábbi vendégünk, a kutatást készítő céget vezető Forgács Mariann is, aki újra itt volt a műsorban.

Beszéltünk Tamás fiataloknak szóló médiumának működéséről is.

A Media1.hu podcast- és rádióműsora az alábbi lejátszó segítségével hallgatható vissza, vagy akár le is tölthető a hangállomány.

Ezekben a rádiókban és podcast felületeken hallható a Media1 műsora

A Media1 hírportál háttérműsora a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, ezenkívül elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más podcast platformon. Ugyancsak elérhető a Vipcast powered by Media1 platformon, ahol valamennyi adás visszakereshető.

Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmakról! Feliratkozhat RSS-ünkre is! Még több tartalmat talál a Media1.hu-n, érdemes szétnézni!

Borító: Trunk Tamás (Dablty) jobbra, középen Forgács Mariann közösségimédia-szakértő, balra Szalay Dániel (Media1)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások