fbpx
Forgács Mariann, a Be Social ügyvezetője, közössségimédia-szakértő és Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője

A rádiótól a podcast felé fordulnak a fiatalok és nem szeretik az e-mailt – Forgács Mariann közösségimédia-szakértővel átbeszéltük a Magyar Tinik a Neten 2021 kutatás néhány érdekességét

A Media1 beszélgetése itt hallgatható vissza.

A Media1 május 24-i podcast- és rádióműsorának vendége volt Forgács Mariann közösségimédia-szakértő, a Be Social ügyvezetője, akivel a Magyar Tinik a neten 2021 kutatás eredményeiről beszélgettünk. A kutatás eredményeiből sok érdekesség kiderült, ezeket elemeztük ki jobban a szakértővel a műsorban.

Vendégünk (a borítóképen balra) azt is elmondta, mennyire térnek el az eredmények az előzetes várakozásaitól. Azt mondta, beigazolódott a hipotézisek többsége, de azért voltak számára is meglepő dolgok. Hogy mik, arról is beszélt a Media1 műsorában.

A témát egyébként az e heti műsorban, május 31-én 19 órától tovább boncolgattuk a szakértővel, de a stúdióban ezúttal vendégünk volt a fiatal generáció egyik tagja, Trunk Tamás (dablty) is, akit ismerhetünk mint versenysportoló, influenszer, könyvszerző, sneakerszakértő, műsorvezető, és mint az ország egyik legfiatalabb médiatulajdonosa is.

A Media1 hírportál háttérműsora, mely a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más platformon.

Még több hír található a Media1-en! Iratozzon fel a Media1 hírlevelére, valamint kövessen bennünket Facebookon is!

Borító: Forgács Mariann (Be Social) és Szalay Dániel (Media1)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások