fbpx
Trunk Tamás és a Filius Dei

Nagyot megy a YouTube-on Trunk Tomiék új dala

Egy nap alatt a hetedik legfelkapottabb Youtube videó lett Magyarországon a Crazy Life.

A Dablty néven is alkotó Trunk Tamás mindössze 16 évesen alapított médiavállalkozást, a Z-generáció egyik legismertebb képviselője új műfajban próbálja ki magát: Magyarország vezető újgenerációs hip-hop producerével alkotott közös dalt, ami egy nap alatt a hetedik legfelkapottabb magyar videó lett a YouTube-on.

Pénteki közleményében a fiatal úgy fogalmaz:

„Azt mondják, ha valaki nagyon jó valamiben, akkor az adott témáról képes két órán keresztül beszélni, de képes arra is, hogy egy erős mondatban ragadja meg a lényegét. Én ez utóbbit próbálom – nem egy, hanem néhány mondatban – megvalósítani a  Crazy Life dalban. Ugyanarról szól, mint az előadásaim, csak kicsit más köntösben. Arról, hogy a márkaépítésben csak az lehet sikeres, aki megérti, hogy a Z-generáció attitűdje, a Crazy Life, amely nemcsak az élet élvezetéről, hanem az álmok mellett a célokról és munkáról is szól. Ez már nem a régen emlegetett YOLO-attitűd (You Only Live Once). De ha a korábbi generációk nem partnerek a Crazy Life hozzáállásban, életutak törhetnek derékba.”

A „Crazy Life” egy régóta tervezett, de a nagyközönség számára meglepetés projekt. A zenei alap, szaknyelven a „beat”, Csordás Gábor, The King BJ producer munkája. A fiatal előadó közismert hip-hop producer, a Filius Dei új generációs rap formáció alapítója. A Filius Dei AK26-tal közös dala 5 millió kattintásnál jár a Youtube-on.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások