fbpx
Szujó Zoltán, Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, a Ninja Warrior műsorvezetői 2021-ben

Lékai-Kiss Ramóna bombanő lesz a Mintaapák című tévésorozatban

A színésznő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan csatlakozik a TV2 napi szériájához.

Az RTL-es Barátok közt és a Drága örökösök után, némi szünet után ezúttal a TV2 Mintaapák című napi sorozatában lesz látható képernyőn a színésznő.

„Most még gőzerővel forgatjuk a Ninja Warrior Hungaryt, de néhány hét múlva csatlakozom a Mintaapák csapatához! Anna bőrébe bújva egy kicsit felforgatom valakinek az életet, de hogy kinek, az egyelőre még titok!” – írja Instagram oldalán.

Lékai-Kiss Ramóna egy elvált, kislányát egyedül nevelő édesanyát alakít majd, aki népszerű, elismert műsorvezető, reggeli beszélgetős műsora van a tévében. A volt férje gazdag és befolyásos, és a válás során Anna nagy vagyonhoz jutott. Azonban nem az exférje hírneve tette ismertté, saját egzisztenciája van. A férfiak rajonganak érte, a nők viszont ösztönösen utálják és féltékenyek rá.

„Nagyon boldog voltam, mikor megérkezett a felkérés, pláne mert a színházak a jelenlegi helyzet miatt régóta zárva vannak. Nagyon hiányzott a műfajnak ezen ága is, és amikor elolvastam a karakter leírását, éreztem, izgalmas feladat lesz.”

árulta el az Origónak Lékai-Kiss Ramóna.

Lékai-Kiss Ramóna tavaly igazolt át az RTL-től a TV2-höz, ahol műsorvezetőként is látható, épp nemrégiben jelentették be, hogy a Ninja Warrior egyik műsorvezetője lesz, de szerepelt a Dancing with the Stars című táncos műsorban és nemrég az Oscar-gála átadásakor is ő volt a magyar közvetítés műsorvezetője.

Még több hír található a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy Liptai Claudia lesz az RTL Klubon a Mestercukrász műsorvezetője.

Borítókép: Szujó Zoltán, Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, a Ninja Warrior műsorvezetői 2021-ben / Fotó: TV2

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások