fbpx
Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila

Bejelentették az idei Oscar-gála magyarországi tévéközvetítésének részleteit és a műsorvezetőket

Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila lesz a műsorvezető és a TV2 Csoporthoz tartozó Moziverzum sugározza a showt. Az élő közvetítés alatt ismert stúdióvendég is jelen lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az Oscar-gálához kapcsolódó műsor április 25-én 23:45-kor indul stúdióvendégekkel. Jelen lesz többek között a Kossuth-díjjal és Nemzet Művésze-díjjal kitüntetett Rofusz Ferenc filmrendező, aki 40 évvel ezelőtt nyerte el az első magyar Oscar-díjat.

A stúdióba várják Muhi András Balázs Béla-díjas filmproducert, filmrendezőt is, akinek nevéhez fűződik például az Oscar-díjra jelölt Testről és Lélekről is.

Vendég lesz Zányi Tamás Balázs Béla-díjas hangmérnök, aki a Saul fia című, Oscar-díjas film hangmérnöke is volt, de érkezik Tóth Barnabás rendező, forgatókönyv író is, aki 2019-ben Susotázs, 2020-ban pedig Akik maradtak című művével került be az Oscar-díjakról döntő bizottság a legjobb 10 filmből álló, úgynevezett szűkített listájába.

A nemzetközi díjátadó április 26-án, hajnali 2 órakor kezdődik. A stúdióban a ceremónia hazai szakértői Dudás Viktor és Szöllőskei Gábor lesznek, míg a gála magyar hangjaiként, a tavalyihoz hasonlóan Dudás Viktor és Wodala Márk lesz hallható.

Kiemelt kép: Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila
Szóljon hozzá!