fbpx
A TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetői, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a színpadon

Lelepleződött a Dancing with the Stars premierjének időpontja

Úgy tűnik, idő előtt szivárgott ki az információ.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Elszólta magát a hamarosan a TV2-n induló Dancing with the Stars című nagyszabású táncos show egyik fellépője, Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura az Instagram-oldalán, hogy „októbertől minden szombat a miénk lesz”, így pedig lelepleződött, hogy október 3. lesz a showműsor premierjének időpontja – írja a SorozatWiki.

Az oldal szerint egyébként a bejegyzés megjelenését követően a szövegen változtatott a szereplő, de nem csak ő, hanem Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is közzétette, hogy

„Végre nem titok… októbertől szombatonként #dancingwiththestars”

Dancing with The Stars

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a showműsorban műsorvezetőként tűnik fel Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub távozó műsorvezetője és színésze, aki 17 év után hagyta ott a TV2 legnagyobb versenytársát. Rajta kívül Stohl András lesz a Dancing with the Stars műsorvezetője.

A showműsorban olyan világsztárok is fellépnek mint például Gabriella Spanic, a Paula és Paulina című egykoron népszerű tévésorozat főszereplője. A táncos showműsorról – ami az RTL Klubon egykoron megismert Szombat esti láz című műsorához lesz hasonló, egyébként pedig a BBC Studio, Dancing with the Stars című formátumának első magyar évada – ITT találhatók a további részletek.

A TV2 tegnap még nem közölte a műsorának kezdő időpontját.

Frissítés 2020.09.21

A TV2 bejelentette, hogy a showműsor celebjei által nyilvánosan kiszivárogtatott október 3-i időponthoz képest egy héttel később kezdődik a show.

Borító: A TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetői, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a show színpadán. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!