fbpx
Kiss Ramóna színésznő

Átigazol a TV2-höz Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub sztárja

Lékai-Kiss Ramónával, Stohl Andrással és egy világsztárral érkezik a TV2-re a Dancing with the Stars című műsor. Lékai-Kiss Ramóna 17 év után mond búcsút az RTL Klubnak.

A TV2 vasárnap este bejelentette, hogy a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorának egyik műsorvezetője az a Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki mostanáig az RTL Klub egyik legfontosabb képernyőse volt. (Lékai-Kiss Ramóna a Barátok köztben szerepelt sokáig, majd több showban, köztük az X-Faktorban vállalt műsorvezetői feladatkört, valamint mostanában az RTL Drága örökösök című népszerű sorozatában is szerepe volt.)

Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője. Fotó: RTL Sajtószoba
Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője. Fotó: RTL Sajtószoba

Lékai-Kiss Ramóna színésznő és az egyik legismertebb televíziós műsorvezető 17 év után váltott csatornát, hogy a TV2 táncos showműsorában debütáljon a TV2-n.

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott a TV2 műsorvezetői csapatához, így már kétségkívül a TV2 Csoport rendelkezik a legértékesebb műsorvezetőkkel, akik évről-évre uralják a legkülönfélébb szakmai listákat. A héten a Televíziós Újságírók Díjátadóján a szakmai zsűri a legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát, míg Till Attilát a legjobb férfi műsorvezetőnek ítélte

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Lékai-Kiss Ramónán kívül Stohl András lesz a műsorvezetője a TV2 táncos showjának.

Kiss Ramóna egyébként így búcsúzik Facebook-oldalán:

„Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem…17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli. Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.

Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.

Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!

Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek!”

A TV2 honlapján egy videó is megjelent Kiss Ramónától.

A Paula és Paulina sztárja is fellép a TV2 induló showjában

A TV2 produkciójában táncparkettre lép majd többek között a Paula és Paulina sztárja, akit több, mint egymilliárd telenovella rajongó ismer: Gabriela Spanic; de látható lesz Osvárt Andrea színésznő; Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője; Horváth Tamás énekes; Tóth Dávid olimpikon kajakozó és Istenes László, a Mokka műsorvezetője is.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars

A TV2-n hamarosan debütál majd a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada.

A táncos showműsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott világszerte. A műsor licencét eddig 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre.

A Dancing with the Stars táncospáraira az élő show alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat, de a versenyzőknek a négytagú zsűrit is le kell hengerelniük. A zsűriben Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező és Schiffer Miklós, stílus-és divattanácsadó ül majd.

Lékai-Kiss Ramóna néhány nap alatt a második távozó RTL-es képernyős. Péntek este derült ki, hogy Véber István, az RTL Klub meteorológusa abbahagyja a televíziózást és új szakterületen kezd karrierbe.

Borító: Lékai-Kiss Ramóna színésznő, az RTL Klub távozó műsorvezetője. Fotó: Kiss Ramóna instagram oldala
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások