fbpx
Szujó Zoltán, Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, a Ninja Warrior műsorvezetői 2021-ben

Bejelentette a TV2 a Ninja Warrior műsorvezetőit és több újdonságot

A TV2-s sportvetélkedő harmadik évadának műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Till Attila lesznek. Több újdonságot is hoz az új évad.

Elkezdte a TV2 a Ninja Warrior című műsorának következő, harmadik évadának forgatását – ezt közleményben jelentette be a csatorna. A nagyszabású showban közel 400 elszánt sportember vállalkozik arra, hogy legyőzze az akadályokat.

A csatorna közleménye szerint a Ninja Warrior egy-két régi eleme visszaköszön majd, ezúttal is lesz Nagy fal, de a Ninja létra és a Pokoli torony is szerepet kap, ám számos új és még nehezebb kihívás várja a versenyzőket a legnagyobb európai Ninja Warrior pályán. Új elem például, hogy középdöntőbe jutott ninja-jelöltek a párbaj toronyban egymás ellen is harcba szállnak majd.

Az immár 40 országban látható műsorban az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriama-t. Ha ez valakinek sikerül, a dicsőség mellett idén 20 millió forintos fődíjat is hazavihet.

A Ninja Warrior stúdiója
A Ninja Warrior stúdiója
Fotó: TV2

A három műsorvezető közül Lékai-Kiss Ramóna arról beszélt, hogy még sosem volt szerencséje a Ninja Warriorhoz hasonló műsorhoz, ezért nagyon izgatottan várja a forgatásokat. A műsorvezető hozzátette:

„A férjem révén a sport szerves része az életemnek, nagyon kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek a ninja-jelöltek. A grandiózus pályát látva nem lesz egyszerű dolguk, elképesztő a stúdió és az egész hangulat, ami körülveszi a produkciót.”

A forgatás kezdetét a sportkommentátori énjét is bevető Szujó Zoltán is izgatottan várta.

„Nem sokat gondolkoztam, hogy elvállaljam a felkérést, hiszen mindig is szerettem volna részese lenni egy ilyen volumenű sportvetélkedőnek. Nem túlzás, hogy elakadt a lélegzetem, amikor először beléptem a stúdióba. Rögtön magával ragadott a helyszín, rég éreztem ilyet”

– mondta Szujó.

„Nem fogok kibújni a bőrömből, sportkommentátori mivoltomban is figyelem az eseményeket, nagyon kíváncsi vagyok arra a sportteljesítményre, amit a versenyzőink nyújtani fognak, de e mellett igyekszünk majd elmesélni a történetüket. Ez a műsor az emberekről szól” – tette hozzá.

A Ninja Warrior Hungary emblémája

Till Attila (Tilla) harmadik alkalommal vezeti a Ninja Warriort.

„A Ninja Warriornak a harmadik évaddal sikerült még egyet előre lépni. Az első két évad díszlete is hatalmas volt, na de ez a mostani, ez túltesz azon. Egyszerűen nem tudja nem magával ragadni az embert és lenyűgözni, Európa legnagyobb Ninja Warrior pályája a miénk. Ezen túl viszont fontos, hogy ez nem egy egyszerű sportverseny, itt elképesztő emberi történetek vannak a háttérben, a versenyzők van, hogy hónapokig készülnek, hogy aztán itt bizonyítsanak maguknak, a szeretteiknek, hogy legyőzzék a korlátaikat. Szerintem ez az, amitől igazán magával ragadó a műsor”

– mondta Tilla.

A TV2 műsorához kapcsolódóan egyébként extra tartalmak várhatók a TV2 Play oldalán, ahol Budavári Fülöp vezeti be a nézőket a produkció kulisszatitkaiba. Aki pedig nem győzi kivárni a Ninja Warrior idei versenyét, visszanézheti az első két évad epizódjait is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások