fbpx
Liptai Claudia, az RTL Klub Mestercukrász című műsorának műsorvezetőjeként

Liptai Claudia lesz az RTL Klub Mestercukrász című reality-jének műsorvezetője

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja: a Mestercukrász, erről Kolosi Péter beszélt.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a Nagy Kreatív Nap elnevezésű online konferencián tartott előadásában árulta el, hogy az RTL Klub új gasztroreality-jének háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz.

A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök (melynek gyártója a Solaz Media) az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában.

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat: a Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg egyénileg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet és a vele járó ötmillió forintos nyereményt.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el.

Liptai Claudia műsorvezető cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz egy cukrászmester is, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított, valamint egy világutazó sztárcukrász, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Azt, hogy kik ők, később árulja el a kereskedelmi csatorna.

Még több hír található a Media1-en, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna a Mintaapák színésze lesz.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások