fbpx
Várkonyi Andrea a TV2 munkatársaként

Mészáros Lőrinc párja, Várkonyi Andrea vezeti a TV2 jótékonysági műsorát

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a Neked énekelek elnevezésű est műsorvezetőjeként. Műsorvezetőtársa Stohl András és Till Attila lesz.

Május 30-án, azaz gyermeknapon újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd – írja keddi közleményében a TV2.

A csatorna felkérésére színpadra lép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc; Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt, Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval. Palya Bea együtt énekli majd a Csillagom című dalt Molnár Ferenc Caramellel.

Horváth Charlie Tóth Verával énekli el az Az légy, aki vagy című slágert, Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című Demjén-szerzeményt. Az est során a fellép még Wolf Kati, Király Linda és Tolvai Reni egy közös dalban, továbbá fellép Majka&Curtis Nikával, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

Rajtuk kívül további extra produkciók is színesítik a jótékonysági estet: a Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges menüt, amire szintén licitálni lehet majd.

Tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt láthatták először a nézők a TV2 műsorán a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsort. Akkor közel 35 millió forint adomány gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára. Most a járvány harmadik hullámában többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás” vonalán, illetve számlaszámán történik. A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

Várkonyi Andrea azután tér vissza a TV2 képernyőjére műsorvezetőként, hogy 2018-ban felmondott a csatornánál. A köztes időben Várkonyi, Mészáros Lőrinc korábbi felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix LifeTV-jénél is műsort készített, ahol női titkokról, pikáns témákról beszélgetett vasárnap esténként, de a programot Hajdú Péter tavaly megszüntette.

Aztán ugyanezen a csatornán egy délutáni talk showban is felbukkant Várkonyi neve, de ez a lelkesedés kérész életűnek bizonyult, mert nem sokra rá bejelentette, hogy szeptember elsején távozik a csatornától és új szakmai kihívások elé néz. Mészáros Lőrinc nagyjából ezzel egyidőben jelentette be, hogy válik és a Life TV a volt feleségé marad, majd a hónap végén kezdett el pletykaként terjedni, hogy Várkonyi Andrea az ország milliárdosával alkot egy párt, amit azóta el ismertek azzal, hogy rögtön össze is fognak házasodni.

Még több hír található a Media1-en

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások